poznate dame ih već nose

Model suknje iz 90-ih se vraća na velika vrata: Sakrivaju višak i svima brutalno dobro stoje

0

Budite u trendu uz savšene suknje koje ćete obožavati

Maksi haljine koje su hit ovog proleća
Maksi haljine koje su hit ovog prolećafoto: Profimedia

Moda je živa i menja se kako sezonski, tako i na mesečnom nivou, ali postoje neki komadi odeće kojima se iznova vraćamo.

 

 

Mnoge poznate dame se ovog proleća odlučuju za razne varijante maksi suknji - od boho stila, lepršave, različitih materija od klasičnog teksas do lanenih, kožnih i satenskih tekstura.

 

 

Većinom se nosi ravan kroj, eventualno sirena, međutim one malo odvažnije ne libe se da ponesu ni A-kroj.

 

 

Iako ovaj trend podseća na vreme 90-ih kada su se ovakve maksi suknje najčešće nosile, 2024. je donela više slobode i eksperimentisanja što se tiče samog stila i imidža koji ćete iskobinovati sa ovim šik suknjama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kasia (@cvseev)

 

Ukoliko niste u mogućnosti da nabavite više ovakvih komada, odlučite se za jedan i prilagodite ga u sezoni proleće/leto uz svoj senzibilitet, eksperimentišite jer ove maksi suknje savršeno mogu da se ponesu kao večernji adut, u svakoj kežual varijanti kao i da uz određenu bluzu ili sako dodate poslovni momenat.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker