veličanstvena

Stvara utisak "LAŽNE HALJINE" i sve izgleda još skuplje & otmenije: Modna lekcija kraljice Meri koju vredi upamtiti

0

Supruga novog danskog kralja uvek je odevena s ukusom, istovremeno jednostavno i efektno, a ovo je jedna od njenih tajni.

Kraljica Meri od Danske uvek je odevena bez greške
Kraljica Meri od Danske uvek je odevena bez greškefoto: EPA-EFE/Ida Marie Odgaard

Kraljica Meri od Danske, supruga novog danskog kralja Frederika X, jedna je od najbolje odevenih žena planete, a ona obično preferiratihi luksuz i nenametljive modne kombinacije koje ostavljaju utisak iako su veoma jednostavne.


Međutim, njeni stajlinzi uvek imaju poneki statement detalj, a ako nosi suknju – ona je obavezno najefektniji deo odevne varijante i "nosi" kompletan autfit, ali se ipak savršeno uklapa uz gornji deo odeće i deluje kao da je u haljini.


Uz jednobojnu i najjednostavniju odeću ona uglavnom kombinuje elegantne suknje A-kroja, midi ili maksi dužine, koje izgledaju veoma romantično i šik već svojim oblikom, a Meri od Danske posebno ceni suknje interesantnog dezena.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Ida Marie Odgaard

Juče je danska kraljice prisustvovala otvaranju Globalnog modnog samita u Kopenhagenu, a tom prilikom je laganu burgundi bluzu na preklop brenda Jesper Hovring i salonke modne kuće Gianvito Rossi boje senfa kombinovala s jednom od svojih najlepših sukanja do sad.

 

Ona se savršeno uklopila uz bluzu nove danske kraljice, a time je Meri ostala odana jednom od svojih omiljenih modnih trikova – građenju tzv. lažne haljine, pažljivim uklapanjem suknje sa ostatkom odeće.

 

Na ovaj način look je veoma skladan i pravi se dobra mera svedenog izgleda sa statement detaljima na suknjama lepe kraljice, a čitav stajling odiše luksuzom i posebnom romantičnom notom.

 

U galeriji pogledajte još neke od takvih modnih kombinacija Meri od Danske.

1 / 5 Foto: Jesper Sunesen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Neobična priča srpske dizajnerke

 

 

makonda-tracker