romantična i glamurozna

Kako odabrati idealnu "wedding guest" haljinu ovoga leta? 3 izdanja Tamare Kalinić kao ULTIMATIVNI MODNI VODIČ

1

Sezona letnjih venčanja je u punom jeku, a mnoge dame muku muče sa odabirom autfita.

Tamara Kalinić važi za pravu modnu ikonu
Tamara Kalinić važi za pravu modnu ikonufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sezona letnjih venčanja uveliko je u toku, a mnoge zvanice ne uspevaju da pronađu savršen look za ovu priliku.

 

Potrebno je pronaći haljinu koja će prezentovati spoj šik elegancije i udobnosti, čiji će kroj pogodovati visokim temperaturama, a model neće ukrasti slavu glavnoj zvezdi događaja – mladoj.

 

Predstavljamo vam 3 izdanja Tamare Kalinić koja će vam poslužiti kao nepresušan izvor inspiracije.

 

Jedna od najuspešnijih influenserki na svetu Tamara Kalinić prava je modna ikona današnjice i neko na čiji se besprekoran stil i radnu etiku dame širom sveta ugledaju.

 

Kako ima veliki krug prijatelja, lepa Srpkinja neretko i sama prisustvuje glamuroznim venčanjima na čarobnim destinacijama širom planete, a ovo su 3 autfita kojima je sve očarala na nedavnoj ceremoniji u Indiji.

 

1. Šljokice su u modi 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Haljine u vedrim bojama poput plave, roze i lila u potpunosti su zaludele svet mode, a u kombinaciji sa šljokicama daju pravi bum efekat. Tamara je nedavno prisustvovala venčanju svojih prijatelja u Indiji i tom prilikom se odlučila upravo za jednu takvu toaletu luksuznog brenda Elie Saab.

 

Kreacija dostojna princeze prati liniju tela i savršeno ističe sve atribute, a jednostavan visoki rep i efektne minđuše upotpunile su ovo pažnje vredno izdanje. 

 

 

2. Vanvremenska klasika

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Mada neki, oslanjajući se na razna sujeverja, smatraju da je crna boja zloslutna te je ne treba nositi u radosnim prilikama kao što je venčanje, to u stvarnosti ne mora da bude tako. 

 

Crna je boja koja odiše vanvremenskom elegancijom i glamurom i uvek odaje utisak moćne i samouverene žene. Naizgled običnu uz telo pripijenu toaletu sa visokom kragnom, Kalinićeva je upotpunila neobičnim pojasom kao ultimativnim modnim dodatkom koji je u ovo izdanje uneo dašak svežine i jedinstvenosti.

 

Crnilo je razbila efektnom srebrnom "ogledalo" torbicom i neobičnim minđušama u beloj boji.

 

 

3. Crvena je boja ljubavi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Ova unikatna kreacija indijskog brenda "SHIVAN & NARRESH" savršeno je poslužila tematskom venčanju kom je lepa Tamara prisustvovala zajedno sa svojim izabranikom Filipom Testom.

 

Savršena odevna kombinacija za gostovanje na venčanju ne mora nužno da podrazumeva haljinu – trendi set iz dva dela jedna je od omiljenih i često biranih opcija. Idealan za letnje dane, ovaj look učiniće da se osećate lagodno dok istovremeno odišete duhom žene koja je drugačija i posebna.

 

Crvena boja jedna je od najradije biranih u ovim prilikama – takav odabir predstavlja pravu malu odu večnoj ljubavi.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

makonda-tracker