kakva majka takva ćerka

Glumica u 58-oj godini IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA: Nikol Kidman i ćerka ekstravagantnim modnim izdanjima zapalile Pariz

0

Nesvakidašnjim izdanjem Nikol Kidman opčinila je sve prisutne kada se na Nedelji mode u Parizu pojavila u društvu ćerke Sandej Rouz.

Nikol Kidman na Nedelji mode u Parizu
Nikol Kidman na Nedelji mode u Parizufoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica Nikol Kidman (57) pojavila se na Nedelji mode u Parizu u društvu ćerke Sandej Rouz i oduševila prisutne.

 

Kako naslednice ne pokazuje često javnosti, neverovatna sličnost između holivudske dive i starijeg deteta koje deli sa suprugom Kitom Urbanom ostavila je sve u šoku.

 

Slavna Australijanka poznata je po svom istančanom ukusu i nepogrešivom smislu za modu, a ekstravagantno izdanje u kom je ovoga puta prošetala ulicama "grada svetlosti" prepričavaće se još dugo.

 

Svaki put kada se pojavi na nekom javnom događaju čini se da je Nikol Kidman otkrila fontanu mladosti. Lepa glumica živi je dokaz da i u 58-oj godini života žena može da izgleda bolje nego ikada, a svojim najnovijim izdanjem očarala je svet.

 

Obožavana oskarovka pojavila se na reviji luksuznog brenda Balenciaga u Parizu, a nesvakidašnji look za koji se opredelila postao je glavna modnih kritičara širom planete.

 

 

Dugačka crna toaleta prekrivena svetlucavim šljokicama koje podsećaju na najlepši prizor noćnog zvezdanog neba, jedinstvenim sirena krojem istakla je glumičinu besprekorno vitku figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHO Magazine (@whomagazine)

 

Tako jednostavno, a istovremeno tako ekstravagantno, ovo ultimativno "glam" šik izdanje Kidmanova je upotpunila futurističkim crnim naočarama za sunce  i nenametljivim minđušama koje je prekrila dugom ravno isfeniranom kosom.

 

 

Ovoga puta Kidmanovoj je u prvim redovima prestižnog događaja društvo pravila naslednica Sandej Rouz koja je izrasla u pravu lepoticu, a mnogi su zaključili da je šesnaestogodišnjakinja slika i prilika slavne majke.

 

 

U skladu sa svojim godinama, Sandej se odlučila za kraću varijantu plišane crne haljine sa naramenicama koju je upotpunila sa istobojnim hulahop čarapama i prepoznatljivim Balenciaga salonkama, a konačni pečat ovom svežem i mladalačkom look-u dale su klasične crne naočare za sunce u stilu Odri Hepbern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

makonda-tracker