klasika

I damski, i razigrano, i vanvremenski: Stajling Tamare Vučić kakav može da se nosi svakog proleća & u svakoj prilici

3

Jednostavno i veoma šik izdanje bilo je izbor prve dame za veče u pozorištu, a glavni motiv je modna klasika na koju se uvek možemo osloniti

Tamara Vučić na premijeri predstave 'Čovek slon' Kokana Mladenovića
Tamara Vučić na premijeri predstave "Čovek slon" Kokana Mladenovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Prvu damu Tamaru Vučić sve češće viđamo na kulturnim događajima u prestonici, a pre nekoliko večeri prisustvovala je premijeri predstave "Čovek slon", u režiji Kokana Mladenovića.


Ona je u Beogradsko dramsko pozorište stigla u vrlo šik modnoj kombinaciji, praktičnoj za razne prilike u ovo doba godine, koja je istovremeno udobna i veoma otmena.


Prva dama odlučila se za stajling u crno-beloj kombinaciji, što je uvek dobro rešenje ako želite da ostavite utisak bez previše truda.

Izbor Tamare Vučić bila je elegantna bela bluza koja otkriva jedno rame i ima efektne kratke rukave, lepršave, široke i pune pokreta, a kombinovala ju je sa crnim zvoncarama, koje ponovo spadaju u najpopularnije modele proteklih godina.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svoje modno izdanje upotpunila je belim salonkama ukrašenim mašnama, s visokim i tankim štiklama, a sve je zaokružila belom ručnom tašnom.


Crno-belo – vanvremenski spoj


Kombinacija crne i bele boje bila je veoma zapažena na revijama na kojima su predstavljene kolekcije za proleće i leto 2024. godine, uprkos svim mogućnostima za poigravanje pastelnim i vedrim tonovima.

 

Tamara Vučić na premijeri predstave 'Čovek slon' Kokana Mladenovića
Tamara Vučić na premijeri predstave "Čovek slon" Kokana Mladenovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Proveren i pouzdan, ovaj miks ostavlja utisak, deluje izuzetno otmeno i elegantno i upečatljiv je bez mnogo truda, zahvaljujući kontrastu koji magnetski privlači pogled.


Videli smo crno-belo na revijama od Njujorka, preko Londona i Pariza, do Milana, a najviše se pričalo o izdanjima prikazanim na revijama brendova Gabriela Hearst, Dior, Prada, Chanel... U galeriji pogledajte neke od kombinacija.

 

1 / 13 Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ


Stručnjaci ističu da je prilikom biranja odeće za kombinovanje crne s belom bojom i obrnuto ključno birati klasične modele, koji će moći da se nose još dugo, bez opterećivanja aktuelnim trendovima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima


 

makonda-tracker