vanvremenska

Romantična, A-kroja & uz nepogrešiv dezen: Haljina Tamare Vučić za godišnjicu mature je lekcija o modnoj klasici

3

Prva dama obeležila je godišnjicu završetka osnovne škole, pa se sa školskim prijateljima vratila u klupe i na čas svoje nastavnice, a za ovu priliku odabrala je vrlo elegantno izdanje

Tamara Vučić preferira klasične krojeve i dezene
Tamara Vučić preferira klasične krojeve i dezenefoto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jun, pored lepog vremena, donosi i kraj školske godine, a za one koji je više ne pohađaju sećanje na školske dane i maturu, pa se često ponovo okupljamo s prijateljima iz klupa.


I prva dama Tamara Vučić ove godine je obeležila godišnjicu male mature, a na Instagramu je podelila kako je izgledao njen povratak u učionicu i druženje sa školskim drugovima.


Kada se vratite na čas istorije posle skoro 30 godina... Nastavnica Ivana Spernjak drži čas. Niste sigurni da l' je san ili java... – napisala je ona uz snimak koji je podelila.

 


Za ovu priliku Tamara Vučić odabrala je vrlo šik modno izdanje, midi-haljinu bele boje, ukrašenu efektnim cvetnim dezenom u crvenim tonovima, uz crne detalje.

 

Pogledajte kako izgleda njena toaleta.

1 / 5 Foto: tamara.vucic.serbia, Instagram

U pitanju je klasičan, vanvremenski model s kojim nema greške i bez sumnje će ostati trendi svake prolećne i letnje sezone., a prva dama odlučila se za haljinu s kratkim rukavima s blagim puf-efektom, koja se od struka šri u A-kroj i izgleda vrlo otmeno i romantično.


Kombinovala ju je s belim salonkama s jednim vertikalnim kaišićem preko stopala, a sve je upotpunjeno šminkom koja naglašava oči i kosom puštenom da pada u talasima.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarvić o modnom počecima

 

makonda-tracker