šik i posebna

ODA LEŽERNOJ ELEGANCIJI: Torba trudne Hejli Biber je sve što vam treba u garderoberu ovoga leta

0

Torba Hejli Biber pravi je začin svakom autfitu i prosto je morate imati!

Hejli BIber jedna je od najvećih trendseterki današnjice
Hejli BIber jedna je od najvećih trendseterki današnjicefoto: Robert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supruga pevača Džastina Bibera nekadašnja manekenka Hejli Biber važi za jednu od najstilizovanijih žena sveta, a svaki komad koji ona ponese postane pravi hit!

 

Ćerka Stivena Boldvina trenutno je trudna sa Džastinovim i svojim prvim detetom, a mnogi ističu da u drugom stanju sija više nego ikada.

 

Čak ni u trudnoći mlada preduzetnica ne nailazi na poteškoće u pronalaženju svog savršenog stila, a torba koju je ovog vikenda prošetala ulicama Njujorka glavna je tema.

 

U svetu savremene mode, Bottega Venetin najnoviji trijumf dolazi u obliku torbe Clam, kreacije vizionarskog dizajnera Matijea Blazija.

 

Ovaj izuzetni aksesoar predstavljen u aktuelnoj kolekciji brenda osvojio je srca modnih entuzijasta širom sveta, uključujući i besprekorno stilizovanu Hejli Biber.

 

Hejli Biber oduševila je sve svojim ležerno elegantnim stilom
Hejli Biber oduševila je sve svojim ležerno elegantnim stilomfoto: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in deal

 

Hejli je ovu skupocenu tašnu bez greške uklopila u svoj opušteni trudnički look. Uparila ju je sa crnim ležernim pantalonama, jednostavnom majicom i baletankama u istoj boji.

 

Oko vrata nosila je ogrlicu sa dijamantskim priveskom u obliku slova B, na taj način dodajući lični pečat svom izgledu.

 

Torba brenda Bottega Veneta pravi je hit
Torba brenda Bottega Veneta pravi je hitfoto: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in deal

 

Izrađena od meke goulard kože, torba Clam oponaša rustičnu privlačnost ratana, dok istovremeno pruža osećaj luksuza. Dostupna je u dve veličine i tri boje inspirisane prirodom - boje zelene mente, morske soli i lista čaja.

 

Ova torba ne samo da simbolizuje Bottega Venetinu posvećenost spoju zanatskog majstorstva i savremene estetike, već i Matije Blazijin dizajnerski ethos koji se ogleda u svakom detalju.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

makonda-tracker