modna inspiracija

Uz mašnu u kosi – ne može slađe! Dragana Mićalović pronašla je najlepšu mini-haljinu za leto

0

Uz salonke, patike, espadrile, mokasine, papuče... Ovaj model ide uz sve i može da se nosi u raznim prilikama tokom letnje sezone!

Dragana Mićalović uvek ima stajling koji predstavlja fenomenalan modni predlog
Dragana Mićalović uvek ima stajling koji predstavlja fenomenalan modni predlogfoto: hipokampelefentokamela, Instagram

Dragana Mićalović jedna je od najpopularnijih mladih glumica, a ona je i jedna od onih koje vladaju društvenim mrežama zbog njenog stila, u kom se uvek može naći modna inspiracija.


Zvezda serija"Igra sudbine" uvek je odevena s ukusom i u skladu s prilikom, a sada je predstavila laganu letnju haljinu koja može da se nosi u raznim situacijama.


Ona je na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u prirodi, a reč je o vrlo šik mini modelu u retro stilu.

 


Dragana se opredelila za teget, kratku haljinu s puf-rukavima do laktova, koja naglašava ramena i prati liniju tela, suptilno ističući njegove konture. Posebno efektan detalj je pravougaoni izrez koji otkriva leđa, a romantiku dodaje sitan tufnasti dezen.


Glumica je kombinovala ovaj model s ravnim, belim cipelama, a da sve izgleda još otmenije – tu je nežna, krem mašnica u kosi, kao i efektne zlatne minđuše.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

 

makonda-tracker