božanstvene

Modno usklađene, ali svaka u drugačijem stilu: Sestre Mićalović pronašle su savršene haljine za LETNJU ELEGANCIJU

0

Iako su Sloboda, Mirjana i Dragana Mićalović birale haljine bele boje, sve su se odlučila za potpuno različite modele, a svaki od njih može biti odličan modni predlog kada prilika traži otmenost

Sloboda, Mirjana i Dragana Mićalović na koncertu Antonisa Remosa
Sloboda, Mirjana i Dragana Mićalović na koncertu Antonisa Remosafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pre dva dana u Beogradu je ponovo održao koncert čuveni grčki pevač Antonis Remos, koji je na platou Geozavoda okupio veliki broj ljudi, a među njima i mnogo poznatih ličnosti.


Najviše pažnje privukle su glumice Sloboda i Dragana Mićalović, koje su na nastup stigle u društvu sestre Mirjane.


Iako se ne bavi javnim poslom, Mirjana je zapažena na svim događajima kojima prisustvuje sa svojim slavnim sestrama, a sve tri lepotice iz porodice Mićalović uvek su besprekorno doterane i često izgledaju kao da su se, makar okvirno, dogovorile kako da se usklade po pitanju odeće.

Ovog puta "tema" je bila bela boja, pa su tako sve sestre Mićalović stigle u elegantnim belim haljinama.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sloboda Mićalović se opredila za šik mini-haljinu, jednostavan model koji ima ravan izrez, tanke bretele i pada pored tela, a kombinovala ju je s krem zatvorenim papučama sa štiklama.

 

Sloboda Mićalović na koncertu Antonisa Remosa
Sloboda Mićalović na koncertu Antonisa Remosafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Njena mlađa sestra Dragana takođe se odlučila za zatvorenu haljinu, i to tzv. halterneck varijantu, koja se kopča iza vrata i otkriva ramena, a ona suptilno ističe konture tela i izgleda veoma otmeno. Ukrašena je decentnim tufnicama, a glumica ju je kombinovala s lakovanim nude salonkama.

 

Dragana Mićalović na koncertu Antonisa Remosa
Dragana Mićalović na koncertu Antonisa Remosafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Mirjana je stigla u beloj haljini ukrašenoj cvetnim dezenom, a njen izbor bila je asimetrična kreacija na jedno rame koja pada do poda i naglašava struk uz pomoć otmenog pojasa.

 

Mirjana i Dragana Mićalović na koncertu Antonisa Remosa
Mirjana i Dragana Mićalović na koncertu Antonisa Remosafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Sestre Mićalović sve vreme su bile zajedno i očigledno odlično raspoložene, a stilom su zasenile mnoge prisutne zvezde.


Poznate glumice često pominju koliko im je sestrinska ljubav i podrška važna u životu, a Sloboda je prilikom razgovora s predstavnicima medija na koncertu istakla da oseća ponos što je njena mlađa sestra Dragana Mićalović izgradila karijeru samostalno i bez njene pomoći.


Jako sam ponosna na nju, ona je veliki borac, ona je baš sve sama uradila, bez moje pomoći, bez bilo čije pomoći kada je naša branša u pitanju. Sve kolege su me savetovale da ona mora nekako da se odvoji od mene i, evo, na kraju je uspela i mnogo sam srećna zbog toga – rekla je glumica za Blic.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani "Kad zamirišu jorgovani"

 

makonda-tracker