šta vi mislite?

GOLA HALJINA kojom je žena fudbalera podelila javnost: Kažu da je PRETERALA, ali ne mogu da ospore – izgleda savršeno

2

Žena srpskog fudbalera uzdrmala je javnost kada se danas na jednom venčanju pojavila u riskantnoj haljini.

Jovana Gajić važi za jednu od najlepših žena fudbalera
Jovana Gajić važi za jednu od najlepših žena fudbalerafoto: Privatna Arhiva

Lepa supruga Zorana Tošića Bambija Jovana Gajić svojim besprekornim izgledom i istančanim osećajem za modu zaradila je titulu jedne od omiljenih žena fudbalera na našim prostorima.

 

Sa svojih 138 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram zanosna crnka svakodnevno deli radosne trenutke iz svog privatnog života, a zbog jedne stvari danas je glavna meta kritika.

 

Naime, Jovana je danas na svom "storiju" objavila isečke sa venčanja na kom se našla u počasnoj ulozi kume, a haljina u kojoj se pojavila u crkvi izazvala je oprečne reakcije javnosti.

 

Lepša polovina poznatog srpskog krila neretko bira riskantne odevne komade koji savršeno ističu njenu izvajanu figuru, a svaka kombinacija koju ponese pravi je sklad izazovnog i elegantnog.

 

Iako prelepa i ženstvena, haljina u kojoj se danas pojavila na jednom venčanju naišla je na oštru osudu javnosti propraćenu komentarima o "neprimerenosti ovog modnog odabira za crkveno venčanje".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Gajic (@jovanagajic)

 

Kombinacija kratke letnje bebiroze haljinice ležernog kroja savršene za vreo junski dan i unikatnih zlatnih sandala na potpeticu iznedrila je idealan dnevni "glam look"

 

Lepršavi dugi rukavi ovom izdanju dali su notu razigranosti, a cvetni dezen ultimativni je trend koji se ove sezone traži!

 

Usaglašeni pastelnolila manikir i pedikir začinili su ovo malo modno remek-delo, a osmeh koji dugokosa Gajićeva nije skidala sa lica bio je njen najlepši ukras.

 

Jovana Gajić
foto: jovanagajic/Instagram

 

Ipak, ono što je pažnju sa ovog perfektno usklađenog autfita skrenulo jeste dubok dekolte i gotovo u potpunosti gola leđa na haljini koju su iz tog razloga mnogi proglasili izborom nedopustivim za crkvu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sofija Milošević napravila gala žurku

 

 

 

makonda-tracker