ne čekajte jul!

Bez trunke vulgarnosti, a BUKTI OD SEKSEPILA: Ovaj top se vraća u modu svakog leta, jeftin je i stvoren za zavodnice

0

Može da se uklopi u elegantan, ležeran, pa čak i sportski stil, nosi se u raznim prilikama, ostavlja utisak, senzualan je, a ipak – u granicama lepog ukusa.

Ako želite da izgledate upečatljivo i šik tokom leta, otkrijte ramena!
Ako želite da izgledate upečatljivo i šik tokom leta, otkrijte ramena!foto: Shutterstock, MS_studio

Trendovi se neizbežno menjaju, ali u letnjoj sezoni možda i najmanje!

 

Uvek možemo da računamo da će u modi ostati lepršave maksi-haljine, cvetni print, tufnice i drugi živahni dezeni, espadrile, torbe od rafije, slamnati šeširi, teksas šortsevi, bele patike...


Jedan od takvih neprolaznih letnjih trendova svakako je i stara "caka" influenserki – ako želiš da izgledaš istovremeno šik i efektno, jednostavno otkrij ramena!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aje. (@_aje_)


Upravo to nam pruža klasični bardo top, što je samo glamuzoran način da opišemo bilo koju majicu, bluzu ili košulju koja izlaže ramena pogledima.

Šta je bardo top?


Topovi otvorenih ramena (off-shoulder ili bardot top) već decenijama su zastupljeni u letnjem stilu, a njihovoj popularnosti najviše je doprinela francuska glumica Brižit Bardo davnih pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka.

 

Brižit Bardo među prvima je nosila majice otvorenih ramena
Brižit Bardo među prvima je nosila majice otvorenih ramenafoto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Ona je često nosila ovakve komade, a njena senzualnost i jedinstveni stil učinili su da se ovo otkrivanje ramena povezuje sa ženstvenošću i zavodljivošću. Od tada, bardo top ostaje simbol elegancije i suptilne seksualnosti.


Kako kombinovati majice golih ramena?


Među najvećim prednostima bardo topova je njihova raznolikost i praktičnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAYA & YANA (@nayasclosetbd)

 

Jednostavno, uklapaju se uz svaki stil! Izgledaće božanstveno uz lepršavu midi-suknju, neka sportska varijanta uklopiće se uz udobnu trenerku, elegantan top obnaženih ramena može da doda malo elegancije farmerkama...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keepsake (@shopatkeepsake)


Dostupni su u različitim dizajnima, bojama i materijalima, što ih čini praktičnim komadima iza različite prilike, a možete ih naći s dugim ili kratkim rukavima, čipkom, volanima, raznim dezenima, klasičnim krojevima... Granica nema!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kampree (@kampreelabel)

 

Naravno, oni kvalitetniji i s potpisom poznatijih brendova podrazumevaju i višu cenu, ali u prodavnicama high street brendova s lakoćom ćete naći i pristupačne opcije topova otvorenih ramena i transformisati se u zavodnicu u stilu Brižit Bardo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajne garderobera Jovanke Broz

 

makonda-tracker