letnji trend

Milica Pavlović zna kako u jednostavnoj haljini izgledati kao milion dolara! 5 saveta za stilizovanje letnjeg izdanja

0

Pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najstilizovanijih žena na domaćoj javnoj sceni, a haljinom koju je sinoć ponela na jedan gradski događaj oduševila je sve. 

Milica Pavlović
Milica Pavlović foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nova sezona donela je sa sobom mnogo novih modnih trendova, ali klasični komadi i dalje ostaju svima omiljena varijanta.

 

Bela na najbolji mogući način označava početak leta, posebno kada je reč o ženstvenim haljinama u ovoj boji.

 

Popularna muzička zvezda Milica Pavlović uvek je besprekorno odevena, a sada se pojavila na jednom gradskom događaju i svojim izdanjem svima zadala domaći zadatak.

 

Naime, lepotica sa juga sinoć se pojavila kao gost na jednoj proslavi u srpskoj prestonici i tom prilikom sve oduševila svojom jednostavnom i bezvremenskom elegancijom. 

 

Pavlovićeva je zaustavila vreme kada je ispred objektiva kamera nasmejano zakoračila u lepršavoj mini haljini sa puf rukavima, a bela tkanina obogaćena sitnim i nenametljivim detaljima, istakla je pevačicin bronzani ten. 

 

 

Milica Pavlović uvek je besprekorno obučena
Milica Pavlović uvek je besprekorno obučenafoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Diskretni prorezi na bokovima učinili su ovu kreaciju još posebnijom i istakli vitkost Miličinog struka. Ovaj stajling upotpunila je bebiroze tašnicom i papučama sa visokom potpeticom u identičnoj nijansi. 

 

Od nakita Pavlovićeva se odlučila za običnu ali efektnu narukvicu luksuznog brenda Hermès, a sitne damske minđuše dozvolile su da Miličino sveže i minimalno šminkom prekriveno lice dođe do izražaja. 

 

 

U nastavku izdvajamo 5 predloga za nošenje bele haljine ovoga leta:

 

 

1. Može i na posao

 

 

Varijanta letnje bele haljine koja je "posao friendly" izuzetno je zahvalna i možete je nositi u svim prilikama. Kroja koji podseća na košulju u obliku haljine, ova kreacija savršeno se stilizuje sa odgovarajućim kaišem oko struka, špic papučama i tašnom u sličnim, zemljanim tonovima.

 

 

2. Cvetna koktel haljina

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KM (@aboutkmlikes)

 

Cvetni detalji potpuno su pomutili um svih modnih znalaca i duboko ušli u sve pore naših garderobera. Mini haljina koktel tipa u beloj boji nepogrešiv je izbor za svaku vrstu proslave ili izlaska, a momenat velikog cveta prišivenog pri okovratniku potpuni je pogodak.

 

 

3. Heklano je u modi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

 

"Hejteri" kažu "milje sa bakinog stola" – mi kažemo – vrhunac mode ovoga leta! Heklana odeća preplavila je evropske modne prestonice i morske obale, a dugačka bela haljina ovoga kroja smatra se "must have" komadom tekuće sezone.

 

 

4.  Romantična i ženstvena

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KM (@aboutkmlikes)

 

Dugačka haljina otkrivenih ramena, preuzeta iz modnih knjiga najlepše odevenih Španjolki, pružiće vam osećaj lagodnosti i ženstvenosti, a savet je kombinovati je sa sve popularnijim espadrilama na potpeticu. Za ležerniji efekat, moguće je uklopiti je čak i sa patikama.

 

 

5.  Slip haljina – neprevaziđeni trend

 

 

Za kraj predstavljamo neprevaziđenu klasiku – dobru staru slip haljinu, koja je ove godine doživela svoj veliki comeback. Uz odabir ovog vanvremenskog komada u beloj boji, zagarantovano ćete uvek izgledati moćno, šik i damski, a upečatljiv nakit je sve što je potrebno kako biste ovaj look magično začinili i dali mu konačni pečat. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Milica Pavlović novim kostimom raspametila publiku

 

 

 

 

 

makonda-tracker