tako se to radi!

Uz cvetne haljine pojačava utisak: Jelena Tomašević sinoć je očarala Beograđane cakom koju treba upamtiti

0

Šarmantna pevačica u svakoj prilici izgleda elegantno i šik, a prošle večeri je ponela stajling kakav postaje njen zaštitni znak

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na crvenom tepihu
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na crvenom tepihufoto: F.S./ATAImages

Popularna pevačica Jelena Tomašević izgradila je prepoznatljiv modni izraz, a sinoć je na jednom događaju u Beogradu ponela stajlingu u potpunosti u njenom stilu, koji vam može poslužiti kao inspiracija za prolećne i letnje večeri.


Pop zvezda ljubiteljka je elegantnih i romantičnih haljina, koje neretko kombinuje s kratkim kožnim jaknama, a upravo je to bio njen izbor za dodelu nagrada u prestonici.


Jelena je izgledala uobičajeno šik, a ovog puta ponela je neobičnu toaletu sa cvetnim dezenom, savršenu za aktuelnu sezonu.

1 / 7 Foto: F.S./ATAImages

Ona se opredelila za svetloplavu haljinu koja je spreda mini dužine, a postepeno se produžava ka zadnjem delu i krasi je efektan floralni print u nežnim tonovima.

Struk je naglasila uz pomoć tankog belog pojasa, a sve je zaokružila kratkom jaknom od kože.

 

Jelena Tomašević u cvetnoj haljini s belom kožnom jaknom
Jelena Tomašević u cvetnoj haljini s belom kožnom jaknomfoto: F.S./ATAImages

Jelena, koja je ranije uglavnom nosila crne kožne jakne s elegantnim haljinama, ovog puta je sjajno uklopila beli model sa svojim svetlim stajlingom.

 

Izbor je pao na klasičnu bajkersku jaknu, s nazubljenim reverima i nitnama, koja je savršen dodatak za sveže večeri u toploim danima, a sve je zaokružila otmenim salonkama s visokim štiklama.

 

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić foto: F.S./ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima

 

makonda-tracker