prelepo

Sve različite, a svaka remek-delo na svoj način: 3 slavne glumice demonstrirale NENADMAŠNI GLAMUR u Veneciji

0

En Hatavej, Prijanka Čopra i Zendeja danas su glavna tema u modnim kuloarima. 

Zendeje je očarala crnom haljinom i magičnom ogrlicom
Zendeje je očarala crnom haljinom i magičnom ogrlicom foto: MvS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tri možda i trenutno najpoznatije žene na svetu glumice Zendeja, En Hatavej i Prijanka Čopra — okupile su se u Veneciji da proslave Bulgarijevu novu kolekciju. I izašle su sa sjajnim dijamantima, kao i haljinama od kojih padaju vilice.

Zendeja se držala crnih nijansi i otvorenih ramena. Imala je tamnu haljina "Ričard Kvin" sa prigušenijim naramenicama, a jednaku pažnju privukla je i zapanjujuća dijamantska ogrlica.

Hatavej je nosila najupečatljiviji ansambl od njih tri, odlučivši se za srebrno - zlatnu haljinu Atelier Versace sa kapuljačom i visokim prorezom. Njena ogrlica je imala crvene dragulje, a bila je ukrašena i dijamantima.

Čopra je odabrala haljinu boje brusnice, sa dugim rukavima, i naravno - ogrlicu ukrašenu draguljima.

1 / 3 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Iako su sve tri dame manekenke Bulgarija, za juvelira, svaki od njih ima i lične priče sa ovim brendom. Zendaja je, na primer, priznala britanskom Vogu pre dve godine da je sebi kupila jedan divan komad od Bulgarija: žuti dijamantski prsten koji često nosi (jednom su ga čak pomešali sa vereničkim). Spekulisalo da preston od pet ili šest karata.

- Ovo je moja poslastica. Priznajem da imam i mali popust za zaposlene. Osećam se kao da će to biti nasleđe, kao da ću jednog dana moći da ga poklonim svojim unucima - rekla je tada Zendeja, pokazujući prsten uz smeh.

 

 

makonda-tracker