čik joj nađite manu!

Vaja figuru, zavodljiv je & savršen za svaku građu: Ovaj Severinin kombinezon jednostavno morate da vidite

0

Jedna od najlepših žena Balkana na koncertu u Sloveniji nosila je šik komad koji je istovremeno praktičan i veoma elegantan

Severina u crnom kožnom kombinezonu
Severina u crnom kožnom kombinezonufoto: Severina, Instagram

Hrvatska pop senzacija Severina ovih dana je jedna od glavnih tema u regionalnim medijima, nakon što su do medija dospele poruke koje joj je slao nekadašnji fudbaler Duško Tošić.


I dok se o tome piše i priča, popularna Seve ne komentariše ovaj skandal, kao što je često ostajala nema prilikom komunikacije sa srpskim sportistom.


Umesto toga, ona govori onako kako je svoju publiku navikla – muzikom i stilom!

Jedna od najlepših žena Balkana nastavlja vredno da radi, a pre nekoliko dana održala je nezaboravan koncert u Žužemberku, slovenačkom gradiću koji je uživao u njenim najvećim hitovima. Kao i obično, Severina je bila doterana za pamćenje, a ovog puta odabrala je kombinezon koji je istovremeno šik i praktičan.

1 / 10 Foto: Instagram / Severina

Pevačica je pred publiku izašla u crnom komadu koji laska figuri, a u pitanju je kožni kombinezon koji ostavlja utisak i efektom odsjaja pod reflektorima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Seve se opredelila za lagan model koji pada pored tela, ima dugačke i tanke revere, a pripijen je ispod grudi, zahvaljujući čemu ističe figuru u obliku peščanog sata.

 

Severina u kombinezonu
Severina u kombinezonufoto: Instagram / Severina

Budući da nije pripijen uz telo i ostavlja dosta prostora svojim blago lepršavim krojem, ovakav kombinezon odličan je izbor ako želite da sakrijete eventualni višak u predelu struka, stomaka i kukova.

 

To, doduše, hrvatskoj muzičkoj zvezdi nije potrebno jer može da se pohvali savršenim stasom, ali je sjajan trik koji vredi imati na umu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Severina na koncertu Brusa Springstina

 

makonda-tracker