romantično

Istovremeno neopisivo KIČ i nenormalno ŠIK: "Golo" izdanje kraljice Maksime je nešto u čemu nismo navikli da je vidimo

0

Ovakvu je ne viđamo često 

Romantično izdanje kraljice Maksime
Romantično izdanje kraljice Maksimefoto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Holandska kraljica Maksima bila je danas domaćin jednog važnog događaja u Almelu, a tu priliku je iskoristila ne samo kako bi zemlju povela put ekonomskog prosperiteta, već i kako bi još jednom pokazala da je boginja stila. 

 

Majka troje dece blistala je u zlatnoj midi haljini sa šljokicama i "golim" štiklama koje su izdužile njenu figuru i celo autfit učinile još dramatičnijim. 

 

Za ovu važnu priliku, kraljica Maksima je ponela svetlucavu "golu" haljinu sa tričetvrt rukavima koja je savrešeno padala preko njenih oblina i sezala tik iznad njenih kolena.

 

 

I kao da nije bila dovoljna ova prelepa haljina da privuče sve poglede okupljeni, kraljica je odlučila da ponese i "gole" štikle sa vrtoglavo viskokim potpeticama. 

 

Cipele izrađene od najfinijeg antilopa savršeno su se slagale sa ovom prelepom svetlucavom haljinom, a sve je upotpunjeno i elegantnom kožnom torbom u sličnoj nijansi. 

 

Kako bi učinila svoj izgled još upečatljivijim kraljica Maksima je na glavi ponela šešir bež boje sa velikim centralnim cvetom koji je dodao dašak eleganicije i savršeno upotpnio njen kraljevski izgled. 

Kraljica Maksima u izdanju u kakvom je retko viđamo
Kraljica Maksima u izdanju u kakvom je retko viđamo foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Kraljica rođena u Argentini odlučila se za živopisne minšuše sa draguljima, koje su se presijavale u ljubičastoj, roze i narandžastoj boji i koje su se savršeno uklopili uz njen verenički prsten sa ovalnim dijamantom.

 

Kao i uvek kraljica Maksima nije na sebi imala mnogo šminke, već je prirodnu lepotu istakla blagim ružom za usne u boji kože i rumenilom kojim je samo malo iznijansirala ten.

 

Kraljica je prikazana u dobrom raspoloženju dok je pozdravljala sve prisutne.

Takođe je primećena kako prima komplete cveća od dvoje male dece koja su se okupila kako bi je pozdravila. 

 

 

makonda-tracker