TRENDI KREM BOJA OVOG LETA

Barbi elegancija na skroz LEŽERAN način: Margo Robi zasenila ulice Njujorka kombinacijom koju lako možete iskopirati

0

Margo Robi, jedna od istaknutijih glumica Holivuda, često privlači pažnju svojim modnim izborima

Margo Robi
Margo Robifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njen stil se neprestano razvija, a nedavno primećeni autfit je dokaz njenog besprekornog modnog ukusa i sposobnosti da kombinuje različite stilove sa sofisticiranošću i elegancijom.

 

Nedavno u Njujorku, Margo Robi je pokazala svoj besprekorni stil, ali ovoga puta u potpunom kontrastu sa svojim prošlogodišnjim roze Barbi izdanjem. Ovog puta, 33-godišnja glumica je zablistala u autfitu koji odiše sofisticiranošću i sportskim detaljima u neutralnim nijansama.

 

Margo Robi u kežual i elegantnoj krem kombinaciji
Margo Robi u kežual i elegantnoj krem kombinacijifoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Svoj izgled je započela velikim blejzerom krem boje, koji je nosila preko klasične bele majice sa dubokim izrezom. Majicu je smelo zataknula u široke bele farmerke, stvarajući savršenu harmoniju između elegancije i ležernosti. Za savršen završni dodir, odabrala je braon mokasine.

 

Margo Robi - krem kombinacija
Margo Robi - krem kombinacijafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kako bi dodala dozu originalnosti, Margo je upotpunila svoj autfit žutosmeđom torbom i odgovarajućim kačketom. Ovaj dodatak je učinio njen elegantni izgled još opuštenijim, pokazujući da sofisticiranost može biti udobna i šarmantna u isto vreme.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

 

makonda-tracker