čista desetka

Odmereni SEKSEPIL nikad nije izgledao tako moćno: Ovaj crno-beli stajling Katarine Radivojević je vredna MODNA LEKCIJA

0

Čuvena glumica u svakoj prilici izgleda fantastično, a sada se opredelila za spoj pred kojim je nemoguće ostati ravnodušan

Katarina Radivojević na reviji
Katarina Radivojević na revijifoto: M.A./ATAImages

Nekadašnja voditeljka, danas cenjena modna dizajnerka Marija Tarlać predstavila je pre nekoliko dana u Beogradu svoju novu capsule kolekciju inspirisanu obalom Amalfi, a na reviji je okupila veliki broj slavnih.


Mnoge poznate ličnosti podržale su kreatorku i uživale u posmatranju njenih novih modela, a među njima je bila i glumica Katarina Radivojević, koja je ponovo pokazala izuzetan stil.


Jedna od najlepših srpskih glumica odlučila se za efektan crno-beli stajling, koji nesumnjivo ostavlja utisak, a njegova glavna zvezda je neobičan korset.

Katarina je ponela dugačak beli sako strukiranog kroja u kombinaciji sa crnim kombinezonom sa 7/8 nogavicama, a njegov gornji deo sastoji se od strukturisanog korseta sa smelim izrezom, koji u prvi plan ističe dekolte.

 

1 / 5 Foto: M.A./ATAImages


Istovremeno veoma šik i provokativan, ovaj model je vrlo upečatljiv i spaja eleganciju sa seksepilom, a glumica je sve "začinila" kratkim crnim čizmama na pertlanje i tašnicom.

 

Katarina Radivojević na reviji Marije Tarlać
Katarina Radivojević na reviji Marije Tarlaćfoto: M.A./ATAImages

Katarina je time s lakoćom pokazala kako funkcionišu statement komadi i zašto su neophodni u svakom aufitu – jedan efektan detalj dovoljan je da kompletan look digne na viši nivo i učini ga interesantnijim!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker