damski stil

Jedan stajling, vredne 3 lekcije: Modni trikovi Anđeline Džoli koji čine da sve deluje skuplje i sofisticirano

0

Jedna od najlepših glumica sveta proteklih godina neguje izuzetno otmen stil, a sada je ponela odevnu kombinaciju koja je istovremeno jednostavna i veoma efektna

Svaki stajling Anđeline Džoli proteklih godina bio je odličan modni predlog za razne prilike
Svaki stajling Anđeline Džoli proteklih godina bio je odličan modni predlog za razne prilikefoto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica i oskarovka Anđelina Džoli nije možda u prvim godinama karijere bila primer savršeno stilizovane devojke, ali danas, u svojim četrdesetim, nesumnjivo je među najbolje odevenim ženama u svetu slavnih.


Uvek otmena, doterana istovremeno svedeno i efektno, u damskom stilu i bez ijednog pogrešnog detalja, nekadašnja Lara Kroft i gospođa Smit u svakoj prilici je modna inspiracija.


Stoga je za modne portale svaki izlazak Anđeline Džoli iz kuće modna vest, pa izuzetak nisu ni njene fotografije nastale pre nekoliko dana u Los Anđelesu.

Glumica je sa ćerkom Zaharom bila u kupovini, a za tu priliku odabrala je jednostavan stajling koji sa sobom nosi nekoliko lekcija. One važe u svakoj sezoni, pa vredi prepisivati od slavne glumice, zar ne?


Obuća u boji kože

 

Anđelina Džoli u nude salonkama koje izdužuju noge
Anđelina Džoli u nude salonkama koje izdužuju nogefoto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina u poslednje vreme često nosi elegantne salonke s visokim štiklama, najjednostavniji model s posebnim trikom – uglavnom su one u boji kože, zahvaljujući čemu joj noga izgleda duže, što je odličan način da se vizuelno izduži figura.


Torba klasičnog dizajna

 

Celine tašna Anđeline Džoli
Celine tašna Anđeline Džolifoto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina Džoli među prvima je u Holivudu odbacila trend malih torbi i već nekoliko godina rado nosi velike i čak superdimenzionirane modele, a najmanja s kojom je viđamo takođe je praktična! Reč je o medium modelu francuskog brenda Céline oštrih linija i pravougaonom oblika, koji je svakodnevne prilike.


Monohromatski look

 

Anđelina Džoli sa ćerkom Zaharom u šopingu
Anđelina Džoli sa ćerkom Zaharom u šopingufoto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jeste li znali da dizajneri kostima koriste monohromatsko oblačenje da bi na ekranu preneli moć, bogatstvo i uticaj?

 

Ogromnu snagu ovakvih modnih kombinacija, njihovu sofisticiranost i efektnost posebno ćete iskoristiti nošenjem crne, bele ili krem odeće, a to su ujedno boje koje Anđelina Džoli uglavnom bira u svojim stajlinzima i deluje veoma upečatljivo, ali i kao da se nije trudila preterano.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker