iz ženskih snova

Ne treba vam mnogo novca, prakitčno je i PRE-LE-PO! Držimo palčeve da je Anđelina Džoli upravo postavila novi trend

0

Proslavljena glumica u poslednje vreme oblači se jednostavno i klasično, ali kad god obavlja dnevne obaveze s decom ona zaboravlja na aktuelne trendove i razmišlja praktično

Anđelina Džoli je viđena dok je napuštala Njujork
Anđelina Džoli je viđena dok je napuštala Njujorkfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli pre nekoliko dana je viđena na aerodromu u Njujorku u društvu ćerke Zahare i sina Paksa, a njeni obožavoci oduševljeni su vrlo šik izdanjem za svaki dan koje je odabrala počasna oskarovka.


Anđelina je nosila crni autfit, sastavljen od širokih pantalona i laganog mantilića, a statement deo njene kombinacije je predimenzionirana tašna.


Upravo to je detalj koji Džolijeva uporno pokušava da vrati kao modnu zapovest, a jedno je sigurno – devojke kojima je svaka torba mala navijaju za nju.

 

Anđelina Džoli s decom na aerodromu u njujorku
Anđelina Džoli s decom na aerodromu u njujorkufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Anđelina često nosi velike torbe, nasuprot trendu malih i čak mikrotašni koje ničemu ne služe, a obično su to vrlo praktični modeli. Kvalitetne ručke, pregrade, džepovi, neretko i tzv. bunar dizajn... sve to glumica uzima u obzir dok bira aksesoare kojima upotpunjuje svoje svakodnevne odevne kombinacije.

 

Pogledajte neka od takvih izdanja Anđeline Džoli.

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia


Zahvaljujući tome, ona uspeva da sa sobom uvek ima baš sve što može da joj zatreba u toku dana, a kako preferira jednostavne modele bez previše detalja ona izgleda jednako elegantno i svedeno kao da nosi klasičnu mini-tašnu.

 

 

BONUS VIDEO - Ovde živi Anđelina Džoli

Pogledajte luksuzni losanđeleski dom glumice

 

makonda-tracker