ovo vredi iskopirati

Toliko su ŠIK da je kupila dva u RAZLIČITOJ BOJI: Kraljica Leticija u kombinaciji koja je uz BELE PATIKE pun pogodak

0

U poslednjih nekoliko godina odela su postala must have, a ako ih kombinujete 

KRALJICA LETICIJA U ODELU KOJE MAMI POGLEDE
KRALJICA LETICIJA U ODELU KOJE MAMI POGLEDE foto: Mike Chicorro / Zuma Press / Profimedia

Kraljica Leticija nedavno se pojavila u najlepšem letnjem izdanju o kojem je brujao ceo Madrid. Ovog puta odluka je pala na plavo letnje odelo klasičnog kroja koje je savršeno za gotovo sve prilike.

 

Ona se pojavila na premijeri jednog dokumentarnog filma u odelu indigo plave boje El Corte Ingles klasičnog kroja sa odelom sa dva reda kopčanja, koje je idealno za gotovo sve prilike.

 

Supruga kralja Felipea nosila je odgovarajuće pantalone širokih nogavica koje su istakle njenu liniju i struk siluetu u struku. Ona je dodala dašak glamura svom stajlingu s belom majicom na bratele koja je imala ukrasnu čipku u predelu grudi. 

 

Da bi upotpunila svoj izgled, Leticija je ponela belu torbu Caroline Herrera koja se savršeno uklopila sa belim ravnim patikama 'Geo Court III  iz Vivobarefoot-a.

 

PLAVO ODELO SA BELIM PATIKAMA SE SAVRŠENO UKLAPA
PLAVO ODELO SA BELIM PATIKAMA SE SAVRŠENO UKLAPA foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Nakon pojavljivanja u ovom savršenom stajlingom Leticija se pojavila u još jedno, gotovo identičnom izdanju, odelu crvene boje koje je takođe iskombinovala sa belim patikama.

 

CRVENO ODELO SE SAVRŠENO UKLAPA SA BELIM PATIKAMA
CRVENO ODELO SE SAVRŠENO UKLAPA SA BELIM PATIKAMA foto: Mike Chicorro / Zuma Press / Profimedia

Čini se da će ove sezone odelo i bele patike biti must have u ormaru svake žene koja voli da bude u trendu, a što i ne bi kad je istovremeno šik, moderno i veoma udobno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srpski kraljevski par o kraljici Elizabeti 

 

makonda-tracker