trendi

Za jedne DOMINACIJA, za druge MODNA KATASTROFA: Kraljica Leticija u autfitu koji bi retko koja dama odlučila da ponese

2

Novi stajling kraljice Leticije komentarišu ljubiteljke mode širom sveta. Za neke je pun pogodak, za druge potpuna katastrofa

foto: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga kralja Felipea, španska kraljica Leticija, otputovala je nedavno u Holandiju sa suprugom, gde su sa kraljicom Maksimom i njenim mužem imali niz aktivnosti. 

 

Ona izuzetno vodi računa o tome kako će i u kojoj prilici biti stilizovana, pa ne čudi što nosi titulu jedne od najbolje obučenih žena u Evropi. Ovog puta njen izbor je sve iznenadio, jer je spojila nespojive boje i premo mišljenju jednih - izdominirala, a drugih - razočarala.

 

Spoj crvene i roze je uvek diskutabilan i u zavisnosti od detalja lako može da sklizne u degutantno, ali ako se pametno iskobinuje moe da bude veoma efektno.

 

 

Kraljica Leticija je prelepu jarko crvenu haljinu sa okruglim izezom i zvonastim tričetvrt rukavima iskombinovala sa kaputom roze, veoma upadljive boje. 

 

Kaput je bio duži od haljine, pa se ona samo nadzirala ispod njega. Nije ga zakopčala, već ga je samo ogrnula preko ramena tako da je izgledao neobavezno, ali i pomalo šljampavo.

 

Celu kombinaciju upotpunila je torbom u istoj roze boji koja je bila veoma skupa i izrađena od najkvalitetnije kože. Ipak, mnogi kažu da je upravo to bio suvišan detalj i nešto što je bilo na ivici kiča. 

 

1 / 5 Foto: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Uz sve to, ona je obula prave Barbi sandale na malu štiklu, koje su mnoge podsetile na kultni film, a Leticija je dokazala da Barbi stil ne mora da bude rezervisan samo za Margot Robi i druge glumice, već i jedna kraljica sasvim lepo u njemu može da izgleda.

 

U međuvremenu, njena dobra prijateljica, kraljica Maksima oduševila je sve svedenijom odevnom kkombinacijom, koja je bila sačinjena od ljubičaste haljine sa širokim kaišem A kroja. Ona je svoj izgled upotpunila trakom za kosu u stilu princeze Beatris.

 

Svoj stajling upotpunila je parom golih antilop štikli koje su izdužile njenu liniju i učinile da izgleda fantastično.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je bila kraljica Elizabeta?

 

makonda-tracker