Zlatno doba holivuda u kanu

Od sinoć SVI pričaju samo o NJOJ: Lepa manekenka raspametila prisutne kreacijom koja je ODA ŽENSTVENOSTI

0

Švedski model Elsa Hosk prisustvovala je premijeri filma “Grof Monte Kristo” na 77. Filmskom festivalu u Kanu.

Manekenka oborila sa nogu prisutne na 77. Kanskom festivalu
Manekenka oborila sa nogu prisutne na 77. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Kada je Elsa Hosk 22. maja kročila nogom na crveni tepih Filmskog festivala na jugu Francuske, bilo je jasno da će njeno izdanje već narednog dana postati glavna tema.

 

Za ovu priliku manekenka je odabrala bajkovitu toaletu brenda Atelier Prabal Gurung, koju je upotpunila unikatnim komadima čuvene juvelirske kuće Tiffany&Co

 

1 / 5 Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Crna haljina pripijena uz telo, obogaćena elegantnim detaljima poput belog šlepa koji se nastavlja na istobojni korset u kombinaciji sa platinastom kosom uvijenom u blage talase, vraća u zlatno doba klasičnog Holivuda.

 

Izbor jarko crvenog ruža i manikira u istovetnoj boji dali su notu smelosti ovom izdanju, dok diskretni otvor na leđima haljine celokupnom utisku dodaje i dodir ženstvenosti i zavodljivosti.

 

 

Inače, Elsi koja važi za jednu od najuspešnijih mladih žena u svetu modelinga danas, ovo nije prvi put da se našla na crvenom tepihu čuvenog Kanskog festivala. 

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Svake godine manekenka svojom pojavom na kanskom crvenom tepihu zadaje ozbiljan domaći zadatak drugim javnim ličnostima, pa nije ni čudo što modni znalci širom sveta sa uzbuđenjem svake godine iščekuju da na ovom događaju vide baš NJU.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Lični trener Dženifer Lopez otkriva tajne njenog dobrog izgleda

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker