savršene

Ovim cipelama nije odolela ni Sara Jo! Najlepša ženska obuća za trendi jesenje kombinacije

0

Nemojte da se iznenadite ako ove jeseni na svakom koraku vidite par loaferica ili mokasina.

foto: Promo
foto: Promo

Žene su otkrile da ove beskrajno elegantne cipelice spašavaju gotovo svaki outfit i čine ga toliko svežim i trendi da ćete ih nositi gde god da krenete. 

 

Ako do sada niste bili sigurni, naš izbor najlepših loaferica koje smo po pristupačnim cenama pronašli u Deichmannu uveriće vas da i vama ove jeseni treba bar jedan par!

 

Ova obuća inspirisana retro modom na police radnji dolazi u zaista impresivnim i raznovrsnim varijantama. Nama su modeli u crnoj i bež boji posebno zanimljivi i već u glavi kombinujemo hiljadu outfita s kojima ćemo da ih nosimo.

 

Outfit u kombinaciji crne i braon boje – ima li išta lepše od ove palete jesenjih boja?

 

Ova kombinacija funkcioniše za poslovne, ali i svakodnevne kombinacije i uvek izgleda prefinjeno. Crne loaferice glavna su zvezda i tajna ovako uspešnog stajlinga.

 

Zlatni detalj podiže svaku kombinaciju, ali ako niste ljubitelj zlatnih komada, ne morate da brinite – u Deichmannu vas čeka velik izbor. Tu će se naći lakirani modeli, loaferice od brušene kože, chunky varijacije kao i klasične siluete kvadratnog vrha. Uz ovoliko izbora, najveći problem biće kako uzeti samo jedne!

 

Dajhman
foto: Promo

Ali nežne boje polako prevladavaju!

 

Ne postoji prilika u kojoj nećete moći da nosite crne cipele, ali rana jesen je savršen period da date priliku pomalo neočekivanoj nijansi boje obuće.

 

Loaferice ćete na policama Deichmanna pronaći u raznim nijansama bež i bele boje, a sjajno će pristajati u svakoj kombinaciji koja uključuje haljine, suknje i pantalone kraće dužine. Uz kombinaciju slatkih sokni ili helanki ove loaferice će vašu kombinaciju da lansiraju rane uz rame sa brojnim poznatim dama koje preferiraju ovaj izgled.

 

Bele loaferice ćete obožavati da nosite kada želite da svom izgledu date malo preslatkog, „štreberskog“ stila, ali i kao zamenu za bele patike u kombinaciji s farmerkama i majicom grafičkog printa.

 

Dajhman
foto: Promo

Da loaferice pristaju svim stilovima uverila se i velika zaljubljenica u modu – popularna pevačica Sara Jo. Ona je za svoje jesenje modne poslastice odabrala upravo Deichmann i tako postala ambasadorka brenda.

 

Dajhman
foto: Promo

 

Sigurni smo da će uz Saru Jo biti još lakše pronaći način da iskombinujete postojeće i komada iz novih jesenjih kolekcija uz elegantne i raznovrsne loaferice. Ponudu koja je oduševila Saru istražite na službenoj web stranici, a zatim se zaputite se u obližnji Deichmann!

 

 

makonda-tracker