PRELEPO

Golih ramena, sirena kroja, idealna za svečane prilike: Jelena Tomašević haljinom opčinila Beograd i izmamila uzdahe

1

Kreacija koju je ponela lepa pevačica nikoga nije ostavila ravnosušnim 

SAVRŠEN STAJLING JELENE TOMAŠEVIĆ OPČINIO BEOGRAD
SAVRŠEN STAJLING JELENE TOMAŠEVIĆ OPČINIO BEOGRADfoto: Antonio Anhel/ATA images

Na svečanosti "Beogradsko proleće" koja je održana sinoć u Beogradu pojavio se veliki broj poznatih ličnosti među kojima je bila i Jelena Tomašević, koja je i odnela glavnu pobedu.

 

Njena pesma "Veruj mi da verujem" proglašena je za najbolju numeru, a pevačica je s ponosom prihvatila nagradu i još jednom izvela pesmu u kojoj je uživao Beograd. 

 

Osim savršenog glasa okupljeni su mogli da uživaju i pogledu na njen savršen stajling, haljinu koja je bila prekrivena hiljadama šljokica koje su se presijavale pod reflektorima.

Za mnoge jedno od najleopših izdanja u kojima smo Jelenu imali prilike da vidimo u poslenje vreme, haljina sirena kroja, koja se pripijala uz njeno telo savršen je izbor za svečane prilike i nastupe.

 

Ovog puta Jelena je odabrala haljinu koja je istakla sve njene adute, vitak struk, senzulanost i ženstvenost. Gola ramena istakla su njen seksepil, a srcoliki izrez haljine istakao je gornji deo tela. 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dugačka do poda, sa delom koji se od kolena na dole širi i pada u volanima učinio je da bude elegantna i da poglede svih prisutnih prikuje za sebe. 

 

Ovog puta ceo stajling Jelena je upotpunila samo jednim efektnim parom mindjuša u srebrnoj nijansi. 

makonda-tracker