ostavlja utisak

Za dan elegancija & patike, za veče – mala crna haljina: Srpska glumica trudna hipnotisala Kan nezaboravnim izdanjima

0

Milica Gojković jedna je od nazapaženijih na Međunarodnom festivalu serija u Kanu, gde je "Sablja" postigla veliki uspeh

Milica Gojković na Međunarodnom festivalu serija u Kanu Canneseries
Milica Gojković na Međunarodnom festivalu serija u Kanu Canneseriesfoto: JOEL SAGET / AFP / Profimedia

Dramska serija "Sablja", koja donosi priču o atentatu na nekadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića, prikazana je na Međunarodnom festivalu serija u Kanu, koji se obično naziva Canneseries, a tu je postigla veliki uspeh.


Ona je bila deo takmičarskog programa u kom je učestovalo još osam serija iz celog sveta, a "Sablja" je dobila Nagradu za specijalnu interpretaciju, koja je pripala kompletnoj glumačkoj ekipi serije.


Jedna od najzapaženijih je, kao i u svakom projektu u kom učestvuje, srpska glumica Milica Gojković, koja igra novinarku Danicu, a ona je sve šarmirala našalivši se na pozornici sale "Limijer".

Takva je privilegija i čast biti ovde večeras sa vama i primiti nagradu ispred Majkla Daglasa – rekla je glumica, koja je tokom boravka u Kanu pokazala i trudnički stomačić, a ostavila je utisak i svojim modnim izdanjima.


Prilikom fotografisanja po dolasku na Festival, glumica je pozirala na obali u dugoj slojevitoj haljini plavozelene boje, a opredelila se za sportsku eleganciju.

 

Milica Gojković na Međunarodnom festivalu serija u Kanu Canneseries
Milica Gojković na Međunarodnom festivalu serija u Kanu Canneseriesfoto: Alberto Terenghi/Ipa / ipa-agenc / PA Images / Profimedia

Svoje izdanje je upotpunila belim patikama, dok je sve zaokružila strukiranim belim sakoom klasičnog dizajna.


Nakon toga, na red je došao crveni – u ovom slučaju roze – tepih, a Milica Gojković odlučila se ovom prilikom za malu crnu haljinu.

 

Ekipa serije 'Sablja' na Međunarodnom festivalu serija u Kanu Canneseries
Ekipa serije "Sablja" na Međunarodnom festivalu serija u Kanu Canneseriesfoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je izgledala veoma elegantno u kratkoj haljini sa srcolikim izrezom koja pada pored tela suptilno ističući njen trudnički stomačić. Uz to je kombinovala lagani dezenirani ogrtač i crne sandale sa blok-štiklom, kao i efektnu ručnu torbicu.

 

Ekipa serije 'Sablja' na Međunarodnom festivalu serija u Kanu Canneseries
Ekipa serije "Sablja" na Međunarodnom festivalu serija u Kanu Canneseriesfoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sablja dobila nagradu za najbolju glumačku interpretaciju celog ansambla

 

makonda-tracker