u trendu

Nabavite sličnu danas i mirni ste svakog proleća: Ova jakna Milene Radulović je jedino što vam je zaista neophodno

0

Popularna glumica uvek je besprekorno odevena, a sada je predstavila proveren komad koji će zauvek ostati trendi

Milena Radulović uvek je odevena bez greške
Milena Radulović uvek je odevena bez greškefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna glumica Milena Radulović spada u najbolje obučene devojke naše javne scene i uvek u svojim kombinacijama ima efektne komade koji ostavljaju utisak, pa nam njeni stajlinzi često mogu poslužiti kao inspiracija.


Zvezda serija "Državni službenik", "Toma" i mnogih drugih preferira praktičan stil i često nam predstavlja udobne i trendi modne varijante za svaki dan, a juče je na Instagramu podelila još jedan takav autift.


Ona je pozirala u prirodi, a za tu priliku odabrala je farmerke širokih nogavica, karamel majicu i laganu prolećnu jaknicu od džinsa.

 

Milena Radulović u teksas jakni i farmerkama
Milena Radulović u teksas jakni i farmerkamafoto: mileena_radulovic/Instagram/printscreen

Teksas jakne dostupne su nam u najrazličitijim verzijama, a Milena se opredelila za isprani model svetle boje, jaknicu klasičnog dizajna, s nazubljenim reverima i džepovima.

 

Ovo nije prvi put da glumicu vidimo u jakni od džinsa, a jednom prilikom ju je ponela i na filmskoj premijeri.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Teksas jakne – trend za svako proleće!


Modni trendovi dolaze i odlaze i malo je onih koji su neprolazni, ali jednostavna kratka jakna od džinsa je bez sumnje jedan od njih!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MESHKI (@meshki)

Kultni komad koji uvek vredi imati pri ruci tokom proleća, kada su jutra i večeri sveže, a dani topli, spada u najpraktičniju odeću u prelazno doba godine. Osim toga, lako se kombinuje s farmerkama, helankama, letnjim haljinama i bilo kojim tipom obuće!

 


Originalni izgled teksas jakne se od sedamdesetih i osamdesetih menjao, ali i klasika je i dalje najpouzdaniji izbor, pa možemo biti sigurni da će i najjednostavniji model ostati trendi još mnogo godina.

 


Jednostavno, postoji nešto u silueti i stilu što teksas jaknu čini obožavanim komadom, koji može da se nosi kakva god odeća i materijal da su u tom trenutku u modi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajne modnog fotografa

 

makonda-tracker