TAJNA NJENE SAVRŠENE LINIJE

Kućni video Dženifer Lopez oduševio žene širom sveta: 5 VEŽBI koje pevačica radi svaki dan i zbog toga ima telo BOGINJE

0

Dnevna rutina Džej Lo nije komplikovana i možete je i vi praktikovati u udobrnosti svog doma

DNEVNA RUTINA DŽENIFER LOPEZ
DNEVNA RUTINA DŽENIFER LOPEZ foto: Instagram / jenniferlopez

Za Dženifer Lopez bavljenje fizičkom aktivnošću je broj jedan i ne propušta je gotovo nikada. Mnogo puta smo se divili njenoj savršenoj liniji, ali ona je produkt dugogodišnjeg vežabanja, ali i discipline kada je hrana u pitanju.

 

Iako mnogi misle da je za vitku liniju potrebno svakodnevno odlaziti u teretanu, biti na rigoroznim dijetama i tome slično Džej Lo ih sve demantuje.

 

Kako bi motivisala žene da se pokrenu ona je snimila jedan video u kojem je opisala svoju dnevnu rutinu, trening koji se sastoji od nekoliko jednostavnih vežbi, za koje vam neće biti potrebno gotovo ništa. 

 

 

Ona je svoj trening jednog sunčanog jutra odradila napolju, na travi i svežem vazduhu, a čim ga je podelila na mrežama odmah je postao viralan i mnogi su komentarisali kako ima savršeno telo.

 

Njen trening pogledajte u videu koji sledi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Čini se da je veoma jednostavno, praktično i što je najvažnije delotvorno. Pravilna ishrana u kombinaciji sa ovakvim vežbama brzo daje rezultate, a ako i vi želite da izgledate poput Džej Lo prionite na posao.

 

Odvojte pola sata dnevno za sebe, oslušnite svoje telo, a kad vidite prve rezultate sigurno ćete biti još motivisaniji da se izborite sa viškom kilograma, zategnete telo i dočekate leto u svom najboljem izdanju do sada. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džej Lo i Ben Aflek se ponovo verili 

 

makonda-tracker