wow efekat!

VELIČANSTVENA uz satensku košulju: Najlepša SUKNJA s dodele Oskara donela je VIŠE GLAMURA od najelegantnije haljine

0

Zendeja je 2022. na dodeli Oskara nosila suknju koja je prikupila veći aplauz nego najbolja haljina.

Zendeja je jedna od modnih ikona mlađe generacije
Zendeja je jedna od modnih ikona mlađe generacijefoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Kraljica crvenog tepiha Zendeja Kolman je još 2022. godine ponela jedno od mnogih remek-dela, kojim je očarala modne sladokusce. Za dodelu Oskara 2022. godine, pod ruku s kolegom iz filma "Dina" Timotijem Šalameon, Zendeja je priredila modnu magiju u Dolbi teatru.

 

Zendeja je te godine definitivno pokorila crveni tepih i u moru elegantnih haljina izdvojila se sasvm drugačijim stajlingom, pa dokazala zbog čega je smatraju modnom ikonom mlađe generacije.

 

Naime, Zendaja je ponela komplet koji se sastojao od bele satenske košulje i suknje koja je bila — grandiozna!

 

Celu kreaciju potpisala je modna kuća Valentino, a utisak je bio spektakularan. Naime, uz košulju u krop varijanti uklopljena je fenomnealna srebrna dugačka suknja, optočena šljokicama, koju je specijalno za nju dizajnirao kreativni direktor Pjerpaolo Pićioli.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

 

Look je upotpunila Valentino Garavani cipelama prekrivenim kristalima, kao i Bulgari nakitom,  od dijamantskih narukvica na zglobovima, do dijamantske ogrlice. Čitav nakit vredeo je preko 6 miliona dolara, a tu je bilo i dijamantsko prstenje, minđuše, broš...

 

Njen izgled je opisan kao glamurozan i boho šik, a autentičan stil do danas je samo nadogradila. Čini se da se Zendeja odlično zabavlja sa svojim stilistima, a do sada definitivno nisu pogrešili!

 

Zendeja u Valentino stajlingu na dodeli Oskara 2022.
Zendeja u Valentino stajlingu na dodeli Oskara 2022.foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Skandal na dodeli Oskara

 

makonda-tracker