još jedan - modni pogodak

Uz bele patike, štikle, mokasine - savršeno pristaje: Kraljica Leticija opčinila prolećnim komadom koji mami uzdahe

1

Romantično izdanje koje žene odmah treba da iskopiraju ako žele da zadive 

JEDINA HALJINA KOJA VAM TREBA ZA PROLEĆE
JEDINA HALJINA KOJA VAM TREBA ZA PROLEĆE foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija pojavila se juče na slavlju na kom je njen suprug kralj Felipe dodeliio književnu nagradu "Servantes". Njih dvoje su, kao i uvek, bili savršeno stilizovani, a mnogima nije promakla savršena odevna kombinacija jedne od najbolje obučenih žena u Evropi.

 

Za ovu priliku kraljica Španije je ponela prelepu roze midi haljinu Lejdi Pipa 'Terrazzo'  sa dubokim V-izrezom i naramenicama, kakve smo imali prilike da vidimo na ženama tokom osamdesetih godina.

 

Prelepa kreacija je imala duge rukave i u struku kaiš koji je isticao njen struk i činio da izgleda vitkije i mršavije. Haljina je padala u naborima i davala romantičan, lepršav izgled. 

 

Uz nju savršeno su se uklopile salonke u roze boji na štiklu od oko 5 cm, ali bi odlično stajala i na patike, kao i na mokasine. Zbog toga se ovakve haljine smatraju savršenim investicijama, jer se lako kombinuju i mogu da se nose gotovo u svim prilikama.

 

Leticija je ranije nosila istu haljinu 2022. godine kada su ona i kralj Felipe bili domaćini ručka za članove svetske književnosti na Kraljevskom dvoru.

1 / 5 Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

 

Ovog puta Leticija je izgled upotpunila prelepom belom kožnom torbom u iz Furle, koju je nosila u ruci. Fine minđuše od rubina, smaragda i mesečevog kamena iz Tousa, kao i diskretna šminka učinile su da se postigne prefinjen i nežan izgled. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Savršena halina Džejle Ramović 

 

makonda-tracker