savršeno za proleće

Omiljeni komad za svaki dan iz 90-ih ovako izgleda elegantnije od haljine: Srpska glumica ima recept za pouzdan look

0

Ivana Zečević kombinovala je pažljivo različite stilove i dobila efektan i trendi stajling za prelaznu sezonu koji vam može poslužiti kao inspiracija

Ivana Zečević pred početak emitovanja treće sezone serije 'U klinču'
Ivana Zečević pred početak emitovanja treće sezone serije "U klinču"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je juče predstavljena prva epizoda treće sezone serije "U klinču", koja vraća na male ekrane draga lica, a glumačka ekipa tim povodom se družila s predstavnicima medija.


Među njima je bila i glumica Ivana Zečević, koja igra Vanju u popularnom TV hitu i koja se uvek izdvaja trendi i mladalačkim modnim kombinacijama.


Ovog puta odabrala je vrlo efektan miks elegancije i nonšalacije, koji može poslužiti kao modna inspiracija tokom proleća!

Ivana je na promociju stigla u komadu koji će obeležiti naredne mesece – teksas šortsu, koji se vraća kao i svake godine i pruža mnogo mogućnosti za kombinovanje.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica se opredelila za model ravnog kroja i visokog struka, jednostavne kratke pantalone veoma zahvalne za kombinovanje, a ponela ih je s neutralnim bodijem dugih rukava i braon čizmama od prevrnute kože.

 

Ivana Zečević iz serije 'U klinču' u kombinaciji teksas šortsa i visokih antilop čizama
Ivana Zečević iz serije "U klinču" u kombinaciji teksas šortsa i visokih antilop čizamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Time je dobila praktičan look za prelazno vreme, kakav možemo zamisliti u raznim prilikama, i tokom dana i za veče!

 

  • Teksas šortsevi su ponovo u modi


Kako se modno oživljavanje 90-ih nastavlja, veliki broj trendova se vraća proteklih meseci, a šortsevi od džinsa su nesumnjivo među njima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leann Caves (@leanncaves)


Po logici stvari ležerni, oni se obično kombinuju s patikama, espadrilama, papučama i sandalama, ali im se može dodati nota elegancije ako se ponesu sa obućom s visokim štiklama ili baletankama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUTHIE DAVIS (@ruthie_davis)


Nosiće se neporubljeni, pocepani, izbleđeni, raznih dužina, krojeva i nijansi, pa čak i boja, ali ako težite svedenom izgledu, najbolje je odabrati klasičan model ravnih nogavica koji je zahvalan za kombinovanje ili varijante A-oblika za nešto opušteniji look.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o stilu mladih
 

 

makonda-tracker