superefektan

I sako, i haljina, i komad za koji se pogledi lepe: Blejzer Aleksandre Tomić inspirisan 80-im nemoguće je ne primetiti

1

Predimenzionirano, puf, sedefasto, s kontrastom... sve ovo i mnogo više od toga ima nesvakidašnji sako koji je ponela šarmantna glumica, a ipak je tako jednostavan i klasičan!

Aleksandra Tomić Đeđa već godinama uživa u ljubavi s Andrijom Miloševićem, s kojim ima sina Relju
Aleksandra Tomić Đeđa već godinama uživa u ljubavi s Andrijom Miloševićem, s kojim ima sina Reljufoto: Antonio Ahel/ATAImages

U beogradskoj mts Dvorani proteklog vikenda je održana premijera monodrame Anđelke Stević Žugić "Šta me opet snađe", a u publici je bilo mnogo poznatih lica koja su želela da je podrže i uživaju u zabavnoj večeri.


Pred njen nastup, slavni su prošetali crvenim tepihom savršeno doterani, a videli smo, između ostalih, Anđelu Jovanović s majkom Brankom Pujić i suprugom Mihailom Dudašem, Zoe Kida sa suprugom Predragom Radonjićem i mnoge druge.


Među onima koji su pratili iz gledališta premijeru bile su Anđelkine drage kolege Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, koji su ovom prilikom bili veoma elegantni, a šarmantna glumica oduševila je šik stajlingom u stilu osamdesetih.

Aleksandra Tomić, poznata i kao Đeđa, pojavila se u nesvakidašnjem blejzeru šireg kroja koji definitivno ostavlja utisak.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica je ponela sedefasti beli sako, predimenzionirani model kopčanjem koji ima ogromne džepove i kratke, široke rukave. Tu je i dvoredno kopčanje tamnim i krupnim dugmadima koji stvaraju efektan kontrast, a čitav ovaj neobični blejzer odiše stilom 80-ih, posebno u Aleksandrin crveni ruž i loknice u kosi.

 

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić na premijeri monodrame Anđelke Stević Žugić 'Šta me opet snađe'
Andrija Milošević i Aleksandra Tomić na premijeri monodrame Anđelke Stević Žugić "Šta me opet snađe"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Takvi komadi često se nose kao sako-haljine, na golo telo ili u kombinaciji sa čarapama ili helankama, ali glumica je svoj kombinovala sa crnim pantalonama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ko su kraljice stila u Srbiji?

 

makonda-tracker