morate da ga imate

Ne zna se šta je lepše - BOJA ILI KROJ: Kraljica Leticija ima prolećni komad koji se OBOŽAVA i nosi od marta do oktobra

0

Ne zna se da li je lepša boja ili je praktičniji kroj, ali žene ga obožavaju 

KRALJICA LETICIJA JE KRALJICA ŠPANIJE, ALI I JEDNA OD NAJBOLJE OBUČENIH ŽENA U EVROPI
KRALJICA LETICIJA JE KRALJICA ŠPANIJE, ALI I JEDNA OD NAJBOLJE OBUČENIH ŽENA U EVROPI foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Žena kralja Felipea, dobro poznata kraljica Leticija od Španije godinama je širom sveta poznata po svom prefinjenom, ali jednostavnom stilu zbog kojeg je postala inspiracija velikom broju žena širom sveta.

 

Do sada smo u ovom periodu obično u prelepim kostimima imali priliku da vidimo i princezu od Velsa, Kejt Midlton, ali budući da se ona u javnosti već dugo ne pojavljuje sada je svu pažnju ukrala baš Leticija.

 

Kraljica Španije se ovog puta odlučila za najsenzacionalniji blejzer kao komad kojim je otvorila novu prolećnu sezonu. Ona je sama otišla na jedan za nju važan događaj, a njen stajling je bio sveden, ali nikako dosadan.

 

 

Leticija je ovog puta odabrala jarko crveni sako od tvida bez kragne sa kitnjastim bisernim dugmadima sa prednje strane sa zlatnim detaljima. Sako je imao džepove sa obe strane sa iskrzanim ivicama i podstavljenim ramenima koje su telu davale savršen izgled.

 

Kraljica je ovaj komad uparila sa crnim cigaret pantalonama i svojim omiljenim crnim režnjama sa štiklom koje su celoj kombinaciji dale izvesnu dozu elegancije, baš u skladu sa prilikom.

 

Njena nova, bob frizura, ni sada nije ostala neprimećena, a nakit koji je bio sveden, samo par zlatnih minđuša, učinio je da izgleda prefinjeno i damski.

 

KRALJICA LETICIJA U NAJLEPŠEM PROLEĆNOM SAKOU
KRALJICA LETICIJA U NAJLEPŠEM PROLEĆNOM SAKOUfoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Kao i obično jednostavna šminka samo je naglasila njene lepe crte lica.

 

Leticija je ovog puta bila bez svog supruga kralja Felipea na ceremoniji isporuke socijalne pomoći iz Fondacije Mutua Madrilena u Madridu.

 

Društvene akcione grupe dobiće sredstva da se fokusiraju na oblasti invaliditeta, radne integracije mladih ljudi u riziku od isključenosti, borbe protiv rodnog nasilja, dece sa zdravstvenim problemima i podrške starima i beskućnicima.

 

I inače, kraljica Leticija voli blejzere jarikih boja, a neke od njenih ranijih izdanja možete pogledati u galeriji koja sledi.

 

1 / 8 Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bonus video:

Ko su kraljice stila u Srbiji?

 

makonda-tracker