predlozi

Suknje & patike – pouzdan spoj za trendi proleće! Ideje za kombinovanje svačije omiljene obuće s raznim modelima sukanja

0

Spoj patika i suknje bilo koje dužine pouzdan je i posebno efektan u prolećnim mesecima, a evo nekoliko stajlinga koji vam mogu poslužiti kao inspiracija

Kejti Holms u teksas suknji u Njujorku
Kejti Holms u teksas suknji u Njujorkufoto: Humberto Carreno / INSTAR Images / Profimedia

Patike odavno više nisu rezervisane samo za sportski stil – umesto isključivo uz trenerke i helanke, one se sada kombinuju na bezbroj načina, a jedan od omiljenih u letnjim mesecima je spoj patika sa suknjama.


Espadrile, baletanke i sandale zaštitni su znak prolećne sezone, ali ništa nije udobnije od para patika, koje sada nosimo i u elegantnim i poslovnim kombinacijama.


Aktuelni trendovi ne samo što to dopuštaju već i ohrabruju kombinaciju sportske obuće sa suknjama raznih dužina i krojeva, čime se modno izdanje zaokružuje na jedan sasvim svež i casual način!

 

U galeriji pogledajte nekoliko ideja za kombinovanje.

1 / 8 Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pouzdan izbor su modeli crne i bele boje, a jednobojne patike odličan su izbor u spoju s dezeniranim suknjama. Naravno, šarene patike za trčanje u poslednje vreme spadaju u najpopularnije, a njima je teško odoleti, pa pri kombinovanju budite oprezni i u tom slučaju odaberite manje napadnu suknju.

 


Kombinujte boju patika s torbom ili kaišem kako bi odevna varijanta izgledala dobro promišljeno, a ne samo kao da ste obuli prvo što ste ugledali u cipelarniku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Dhia (@tamaradhia)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima

 

makonda-tracker