kežual stil

Odelo sa patikama? APSOLUTNO! Modna caka Vanje Nenadić za šik & trendi veče u pozorištu

1

Glumica Vanja Nenadić demonstrirala je ležerno i prirodno izdanje na premijeri predstave "Gidionov čvor".

Vanja Nenadić na premijeri predstave 'Gidionov čvor'
Vanja Nenadić na premijeri predstave "Gidionov čvor"foto: Zorana Mandic/ATAImages

Lepa glumica Vanja Nenadić već godinama je prisutna na domaćoj javnoj sceni, gde je nenametljivo uspela da se probije i ostvari zapažene uspehe.

 

Od "Bisera Bojane", pa do serija "Ubice mog oca", "Pet" i "Tajkun", kao i uloge Anje u seriji "Tajne vinove loze", Vanja je konstantno prisutna na malim ekranima, ali, ništa manje, i u pozorištu.

 

Glumica je poznata po svom elegantnom i upečatljivom stilu, ali kada prilika to od nje zahteva, ume i da nas iznenadi ležernijim, ali šik odabirom za noć.

 

Vanja je, baš na rođendan pozorišta, provela noć na premijeri duodrame "Gidionov čvor" na maloj sceni "Predrag Pepi Laković" u Beogradskom dramskom pozorištu.

 

Ona je za ovu priliku ponela efektnu i jednostavnu komnbinaciju, koja se sastojala od sivog, pomalo oversized odela.

 

Ovakvo odelo zahvalno je za brojne načine kombinovanja, a Vanja se odlučila za veoma kežual izdanje. Ispod njega je ponela lila majicu, a na nogama je imala — sportske patike.

 

1 / 6 Foto: Zorana Mandic/ATAImages

 

Na ovakav look ne ide jaka šminka, a Vanja se odlučila za minimalno šminke i potpuno prirodno lice, dok je kosu uvila u lokne, a sve je začinio decentan nakit, na prvom mestu minđuše.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Poznate glumice Vanja Nenadić i Jovana Gavrilović u akciji Zasadi drvo

 

makonda-tracker