Proleće je pozdravila veselim bojama i izrezom do - PUPKA: Ana Ivanović u izdanju koje je potpuno (NE)OČEKIVANO

1

Od nje ovakav stajling nismo očekivali, ali se ne može reći da joj ne stoji - kao saliveno 

ANA IVANOVIĆ U DO SADA NEVIĐENOM IZDANJU
ANA IVANOVIĆ U DO SADA NEVIĐENOM IZDANJU foto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović često sa svojim pratiocima deli fotografije na društvenim mrežama na kojima je možemo videti u različitim modnim izdanjima.

 

Od onih opušteni, do svečanih i magičnih, svako je na svoj način lepo. Ono što Anu oduvek krasi je jednostavnost, praktičnost i udobnost, koja joj je potrebna budući da je mama troje dece. 

 

Upravo zato su njeni stajlinzi ono što oduševljava žene širom Srbije. Ipak, lepa Ana ponakad zna da napravi pravi bum i tako ponekim komadom izazove pravu lavinu komentara u javnosti.

 

 

Jedno takvo izdanje nekadašnje teniserke imali smo priliku da vidimo pre nekoliko dana, kada je na Instagramu objavila fotografiju kojom je pozdravila proleće i proslavila početak lepog vremena.

 

Ovog puta nas je iznenadila smelošću, a čim pogledate fotografiju biće vam jasno o čemu se radi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Naime, Ana se držala klasičnog stila, ali je jedan detalj svima privukao pažnju. Ona je ponela zeleni sako, pravi prolećni, a ispod njega teksas košulju, koja je trend koji ne izlazi iz mode decenijama. 

 

I to ne bi bilo ništa neobično da košulja nije bila raskopčana do pupka. Ispod nje se video deo belog brushaltera, koji je privukao brojne poglede i izazvao razne reakcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana je čini se želela da malo iznenadi ovim neobičnim detaljem i čini se da je u tome i uspela. Uz sve ovo savršeno su se uklopile farmerke od svetlog teksasa sa ravnom nogavicama i otvorene cipele na štiku u istoj zelenoj boji kao što je bio sako.

 

Sve u svemu savršeno, reči su kojima se može opisati ova kombinacija, a evo i jedne galerije u kojoj se možete prisetiti ostalih njenih modnih kombinacija koje su u mesecima za nama Srpkinje rado kopirale.

 

Bonus video:

Zavirite u dom Ane Sević

 

makonda-tracker