moćan kontrast

Jedna čarobna SUKNJA je dovoljna: Tijana Čurović zna kako se obući da ostavite utisak

0

Poznata glumica juče je prošetala crvenim tepihom u dvobojnoj kombinaciji, a kontrast je postigla vrlo romantičnim i lepršavim komadom savršenim za prolećnu sezonu

Slaviša i Tijana Čurović na zatvaranju 52. FEST-a
Slaviša i Tijana Čurović na zatvaranju 52. FEST-afoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Premijerom filma "Ruski konzul" i dodelom nagrada sinoć je zatvoren 52. FEST u Beogradu, a crvenim tepihom je pred projekciju ovog ostvarenja prošetao veliki broj poznatih ličnosti.


Među njima su bili i glumci Slaviša i Tijana Čurović, budući da je Slaviša deo glumačke ekipe "Ruskog konzula", a par je bio veoma elegantan.


Šarmantna glumica jedna je od dama koje su ostavile najbolji utisak stilom za ovo veče, a ona je pozirala u šik crno-beloj kombinaciji savršenoj za svečanije prilike.

Tijana Čurović pojavila se, naime, u beloj midi-suknji, asimetričnom, lepršavom i rebrastom modelu, dok je ostatak njenog stajlinga bio crn.

1 / 6 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Glumica je uz to ponela crne visoke čizme sa štiklama i efektnu bluzu s prorezom iznad grudi, a sve je upotpunila vanvremenskim komadom – pouzdanim crnim sakoom koji je zaokružio njen look.


Njena suknja poslužila je kao statement deo kombinacije, budući da se izdvaja i bojom i krojem, a romantičnom utisku posebno doprinosi crna traka u predelu struka.


Statement suknja za look koji se pamti


Na revijama koje smo gledali krajem prošle godine, mnogi brendovi predstavili su u svojim novim kolekcijama suknje kao način da se stajling dodatno istakne i izdvoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 16Arlington (@16arlington)

 

Samo neki od njih bili su 16Arlington, Tove, Coperni i Altuzarra, koji su za proleće i leto ove godine spremili neobične modele sukanja koji privlače pažnju dezenom i krojem, a uglavnom su to bili modeli midi dužine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALTUZARRA (@altuzarra)

Takve suknje mahom su kombinovane s pleteninom, a posebno su popularni lepršaviji i romantični modeli.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Konferenacija za štampu "Ruski konzul"

 

makonda-tracker