iznenada

Tijana Čurović hitno operisana u inostranstvu: Odmara se nakon intervencije i otkriva šta joj najviše nedostaje

0

Dok se odmara u svojoj sobi uz omijenu knjigu Tijani nedostaje praznična gozba 

TIJANA ĆUROVIĆ HITNO OPERISANA U BEČU
TIJANA ĆUROVIĆ HITNO OPERISANA U BEČU foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Tijana Čurović i njen suprug Slaviša Čurović otputovali su za praznike u Beč, gde su se sa prijateljima provodili i uživali u svim čarima ovog lepog grada.

 

Ipak, nije sve bilo baš bajno i sjajno, jer je pred njom bila operacija jajnika, nakon koje se Tijana oporavljala u svojoj sobi uz omiljenu knjigu, a onda je odlučila da sve to fotografiše i u opisu svojim prijateljima otkrije šta je to šta joj najviše nedostaje.

 

- Oporavak! Fali ruska salata - napisala je ona.

 

Tijana je provela nekoliko prelepih dana u Beču pre same opracije, a onda se nakon intervencije prisetila sjajnim momenata koje će zauvek pamtiti.

 

 

- Zaista nam je bilo predivno ovih par dana, pa eto dok se oporavljam od operacije želim da sačuvam još par nekih fotografija sa ovog putovanja- napisala je ona.

 

Ljubavna priča Tijane i njenog supruga je veoma interesantna. Naime, oni su godinama bili u braku kada je odjeknula vest da se razvode. Bili su rastavljeni neko vreme, a onda su odlučili da ponovo stupe u brak.

 

TIJANA ĆUROVIĆ SE OPORAVLJA POSLE OPERACIJE
TIJANA ĆUROVIĆ SE OPORAVLJA POSLE OPERACIJE foto: Instagram / tijanaćurović

 

Tijana je jednom prilikom ispričala kako je počela njihova ljubav, a par je i dana danas nerazdvojan.

 

‒ Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu „Balkan“. Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala mu je glumica za ulogu u predstavi „Pretis lonac“, a moj profesor Feđa Stojanović preporučio je mene. Moram da priznam da mi se u početku uopšte nije svidelo njegovo ponašanje. Kad sam prihvatila ulogu, poljubio mi je ruku i predložio da me odveze kući, što sam odbila ‒ pričala je svojevremeno Tijana Čurović.

 

Bonus video:

Pevačica iskreno o estetskim operacijama 

 

makonda-tracker