narandžasti luster

Ovo je njihov mali umetnički raj: Zavirite u topli dom Tihane Lazović i Branislava Trifunovića na Vračaru

0

Glumački par Tihana Lazović i Branislav Trifunoć svili su svoje porodično gnezdo.

Glumački par je u braku od prošle godine.
Glumački par je u braku od prošle godine.foto: Milan Maricic/ATAImages

Srpski glumac Branislav Trifunović i njegova koleginica iz Hrvatske Tihana Lazović na večnu ljubav su se zakleli prošle godine.


Nakon tri godine ljubavi, oni su priredili romantično venčanje na jednom salašu, a par je okupio veliki broj zvanica, među kojima je bilo mnogo njihovih kolega.

 

Od tada uživaju u skladnom braku, a svoje porodično gnezdo su svili na Vračaru, kako prenose domaći mediji.

 

- Da samo primetim, naslušala sam se ovih par meseci beskrajno “duhovitih “ fora na račun braka . Te fore su uglavnom “Gotovo je sad , brate “, “Sme li on da izađe bez tebe “, “Game over “ itd itd … Nisam baš primetila da se šalimo obrnuto. U svakom slučaju , te šale nikad nisu bile baš duhovite , a u ovom veku su baš onako krindž , da se izrazim kako se mladost izražava. Inače, meni je u braku fantastično - napisala je glumica jednom prilikom i prokomentarisala kako joj je u braku sa poznatim glumcem.

Mlada glumica je dosta aktivna na društvenim mrežama pa smo tako imali prilike da zavirimo u njen dom.

 

Kako je i sama napisala i dokumentovala serijom fotografija, Tihana se trenutno nalazi u fazi selidbe, a na osnovu nekoliko fotografija smo mogli da zaključimo da glumački par živi u prostranom saloncu koji malo po malo uređuje prema svojoj meri. 

 

Tamnozeleni zidovi, drvena polica za TV , kao i kućna biblioteka uz upečatljiv narandžasti "retro" luster čine deo njihovog dnevnog boravka

 

Nakon sređivanja i pakovanja stvari, Tihana nam je pokazala kako je uredila dnevni boravak, a malo je reći da smo bili oduševljeni krajnjim rezultatom.

 

Drvena polica od poda do plafona ispunjena je u potpunosti knjigama, pločama, fotografijama i umetničkim delima. 

 

S obzirom da glumica voli da vežba jogu i meditira, jasno nam je da je deo ispred kućne biblioteke trenutno njeno omiljeno mesto na kojem može da radi vežbe i na svom psihofizičkom zdravlju.

 

makonda-tracker