supermama!

Posebno se ponosi DETALJIMA: Slavna glumica uz ultraluksuznu haljinu na crvenom tepihu nosila – ĆERKINU TAŠNU OD KARTONA

0

Toaleta koju je zvezda popularnih serija i voditeljka prošlogodišnje Evrovizije nosila na dodeli SAG nagrada košta više hiljada dolara, a dizajn torbice potpisuje njena 9-godišnja ćerka

Hana Vadingem na dodeli SAG nagrada
Hana Vadingem na dodeli SAG nagradafoto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Proteklog vikenda u Los Anđelesu je održana svečana 30. dodela SAG nagrada, priznanje koje doddeljuje Udruženje filmskih glumaca.


Najzapaženiji uspeh postigla je ekipa koja stoji iza "Openhajmera", budući da su nagrađeni kao najbolja glumačka postava, a nagrade su dobili i Kilijan Marfi i Robert Dauni Džunior, kao najbolji glumci u kategoriji glavne i sporedne muške uloge.


Događaj je okupio veliki broj filmskih i TV zvezda, a među njima je bila i glumica Hana Vadingem, koja igra u seriji "Ted Laso", verovatno je pamtite kao sveštenicu Septu Unelu u seriji "Igra prestola", a prošle godine je bila voditeljka Evrovizije u Liverpulu.

Zanosna glumica poznata je po izuzetnom stilu na crvneom tepihu, a ovog puta nosila je tamnocrvenu svetlucavu couture toaletu brenda Tony Ward. Njena haljina pada na ramena, pripijena je uz telo i nabrana u prednjem delu, a od kukova pada, uz dubok šlic i efektan šlep.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ipak, i ovako elegantna kreacija ostala je u senci njene torbice – komada od kartona koji je napravila njena devetogodišnja ćerka!


Moja ćerka je doprinela večernjom tašnicom jer će ovo veče biti epsko – rekla je na crvenom tepihu pred ceremoniju Hana. – Mislim, pogledajte ovo, to će negde završiti u proizvodnji!

Kako je istakla, u kući je bilo viška kartona, a glumica se posebno ponosi motivima duge i devojčica smatra da ova tašna ide uz sve.


Ona je ponosno pokazala ovaj simpatičan detalj, koji izgleda kao clutch torbica trouglastog oblika, ukrašena raznim bojama. Hanina ćerka Kiti mislila je na svet, pa je napravila i malu kopču, a njena mama je mogla bezbrižno da spakuje telefon i ostale sitnice.

 

Hana Vadingem je ponosna mama male Kiti
Hana Vadingem je ponosna mama male Kitifoto: hannah Waddingham/Instagram

Glumica je ćerku dobila 2016. s tadašnjim partnerom Đanlukom Kunjetom, a jednom prilikom pričala je o zdravstvenim problemima s kojima se devojčica suočava. Njoj je, naime, dijagnostikovana autimuna bolest Henoh Šonlajnova purpura, vaskulitis koji pogađa krvne sudove kože, creva i bubrega u okviru kog se javljaju ospe, artritis, bol u stomaku i problemi sa bubrezima.


Glumica je danas samohrana majka, a jednom prilikom je za People ispričala da joj je ćerka prioritet u životu.


– Moja primarna funkcija je to što sam samohrana mama – rekla je Hana Vadingem. – "Mamina krivica" je stvarna stvar, ali stalno joj govorim da smo mi tim i da je ovo nešto što moram da radim.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako napraviti torbu od materijala koji imate u kući?

 

makonda-tracker