très chic

Romantična, bajkovita i nesvakidašnja: Ova haljina Dženifer Lopez posebno će se dopasti ljubiteljkama horoskopa

0

Džej Lo poznata je po vrlo otmenom stilu, a sada se pojavila u neobičnoj toaleti kakvu obično nemamo priliku da vidimo često

foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia
foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Latino diva Dženfier Lopez predstavila je juče u Los Anđelesu svoj dokumentarni film "This is Me…Now: A Love Story", koji je uvod u njen novi album.


Dokumentarac koji govori o njenoj ljubavi s Benom Aflekom imao je svečanu premijeru na kojoj je srećni par prošetao zajedno crvenim tepihom, a Džej Lo je izgledala uobičajeno fanastično.


Kao i često u svečanim prilikama, Dženifer je odabrala kreaciju koju potpisuje libanski dizajner Zuhair Murad, i to fascinantan komad kakav se zaista ne viđa često.

1 / 5 Foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Pevačica i glumica odabrala je model koji ima korset s dubokim srcolikim izrezom, bez bretela i rukava, a od struka se do poda širi u poluprovidnu crnu suknju.

 

Da sve što treba ostane skriveno od pogleda, tu je kratak šorts koji se nazire ispod nje, a donji deo haljine je ukrašen nizovima sićušnih šljokica, dok je širom oboda izvezen astrološki sistem znakova.

 

Dženifer Lopez u haljini Zuhaira Murada
Dženifer Lopez u haljini Zuhaira Muradafoto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Prikazani su svi horoskopski znakovi i njihovi simboli, a u prvom planu je, u skladu sa Dženiferinim znakom, Lav.


Latino zvezda je uz to ponela skupocen, ali minimalan nakit, sve je upotpunila dugim rukavicama preko laktova, a u ruci je nosila elegantnu crnu tašnicu.


Savršeno za veče pred Dan zaljubljenih!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

 

makonda-tracker