veličanstvena

Pre 16 godina je u njoj POKORILA SVET: Žizel na Met gali u legendarnoj haljini koja se ne zaboravlja

0

Te 2007. godine svi smo uzdahnuli kad smo videli brazilsku lepoticu Žizel Bundšen u beloj haljini u kampanji za Chanel, a očigledno je i na nju ova kreacija ostavila utisak...

Žizel Bundšen na Met gali 2023. godine
Žizel Bundšen na Met gali 2023. godinefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Brazilska manekenka Žizel Bundšen prisustvovala je sinoćnoj Met gali u Njujorku, prvi put u poslednjih 15 godina bez igrača američkog fudbala Toma Brejdija, od kog se razvela prošle godine.


Nekada najplaćeniji model planete i svakako žena koja se vratila na posao i spremna je da se vrati na tron, Žizel je izgledala božanstveno, a ona je rešila da ukaže poštovanje pokojnom nemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu na divan način.


Budući da je tema ovogodišnje Met gale bila "Karl Lagerfeld: Linija lepote", Žizel je odabrala Chanel haljinu koju je čuveni kreator dizajnirao i koju je već nosila pre više od deceniju i po!

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

U pitanju je bela kreacija u kojoj smo Žizel Bundšen videli u reklamnoj kampanji za couture kolekciju brenda Chanel 2007. godine, a lepotica je nosi na jednoj od svojih najpoznatijih fotografija.

 

To je vintidž Chanel rekla je nasmejana Žizel čim su je pitali koji brend nosi.

U pitanju je bela toaleta, sasvim pripijena uz telo, sastavljena od belih vertikalnih traka, koja se razdvajaju pri dnu, formirajući sirena-kroja.

 

Bundšenova ju je ponela s raskošnim ogrtačem od perja, kao i sa skupocenom ogrlicom koja je upotpunila njen izgled.


Nosila sam ovu haljinu 2006. ili 2007, za editorijal, to je ista haljina – rekla je manekenka oduševljeno na crvenom tepihu.

 

Žizel Bundšen u Chanel haljini na Met gali 2023. godine
Žizel Bundšen u Chanel haljini na Met gali 2023. godinefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Kad sam birala šta ću obući, pomislila sam "Koja je haljina koju bismo nazvali ta haljina" i odmah sam se setila ove – istakla je ona.

 

 

makonda-tracker