neočekivano

Spojila nespojivo i napravila MODNI BUM: Nina Badrić u kombinaciji koju 99% žena ne bi ponelo ni u SNOVIMA

1

Ko kaže da elegantna haljina ne može da se nosi sa omiljenim patikama? 

foto: Instagram / badrich
foto: Instagram / badrich

Popularna hrvatska pevačica Nina Badrić ne prestaje da nas iznenađuje svojim fantastičnim odevnim kombinacijama koje često deli na svojim profilima na društvenim mrežama. 

 

Nedavno, jedna takva izazvala je lavinu komentara, a ljubitljke mode bile su oduševljene načinom na koji je pevačica iskombinovala šljokičastu elegantnu haljinu sa, verovali ili ne, sportskim patikama

 

Fotografije napravljene u italijanskom gradu Ostuni pokazale su da elegantni odevni komadi mogu da se kombinuju sa gotovo svakom vrstom obuće. Nina je ovog puta ponela šljokičavu roze haljinu, a preko nje, jesenjim must have svake sezone - kožnu jaknu. 

 

 

Ipak, ono što je svima privuklo pažnju jesu patike poznatog brenda, koje većina žena nikada ne bi ni pomislila da obuče ni uz suknju sportkog kroja, a kamoli uz haljinu koja je poput onih koje se mogu nositi na crvenom tepihu.

 

Iako pomalo neobično, ovo izdanje Nine Badrić naišlo je na brojne pozitivne komentare, a čini se da je ovo "zeleno svetlo", koje kaže - opustite se i spajajte nespojivo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Danas je sve u trendu, zavirite u ormar, izvadite zaboravljene odevne komade i kombinujte ih sa nekim novim, modernim i trendi.

 

Rezultat bi mogao da bude neka nova odevna kombinacija kojom ćete pobrati pažnju ljudi oko sebe i učiniti da budete drugačije i autentične. 

 

 

 

makonda-tracker