klasika, ali na njen način

Crveno, roze, ljubičasto – i FENOMENALNO! Stajling Leticije od Španije koji neće smeti svako da kopira, a tako je ŠIK

0

Španska kraljica nije poznata po eksperimentisanju s bojama, ali sada se usudila da ponese nespojivo i isplatilo joj se!

Kraljica Leticija od Španije
Kraljica Leticija od Španijefoto: Angel Naval/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre nekoliko dana kraljica Leticija od Španije prisustvovala je dodeli međunarodne nagrade za novinarstvo El Mundo u Muzeju Prado u Madridu i ponovo oduševila efektnim poslovnim izdanjem.


Baš kao i princeza od Velsa Kejt Midlton, supruga španskog kralja Felipea VI u poslednje vreme često nosi klasična i kvalitetno krojena ženska odela, a sada je odabrala ultrašik model upečatljive crvene boje.


Komplet koji potpisuje njena omiljena modna kuća Carolina Herrera veoma je jednostavnog dizajna, otmen i prikladan za razne prilike, a Leticija ga je kombinovala na neočekivan način.

Odabrala je, naime, obuću koja "na prvu loptu" ne deluje kao nešto što biste nosili uz crveno, ali je španska kraljica ipak postigla veoma moćan utisak. Reč je o sandalama brenda Patrizia Pepe u mauve nijansi, varijanti bledoljubičaste boje.

 

Kraljica Leticija od Španije u šik kombinaciji
Kraljica Leticija od Španije u šik kombinacijifoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Leticijine cipele imaju stabilnu debelu štiklu, zatvorene prste i tri tanka kaišića, od kojih središnji krasi sićušan privezak.

 

Uz bledoroze bluzu – definitivno neuobičajeno!

 

Kraljica Leticija od Španije u šik kombinaciji
Kraljica Leticija od Španije u šik kombinacijifoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Da li se crveno i ljubičasto slažu?


Iako ne deluje kao očigledan izbor, nijanse crvene i ljubičaste boje sjajno izgledaju zajedno!


Kao i sve boje koje su blizu na točku boja, one ostavljaju odličan utisak, a crvena i ljubičasta šalju poruku pristupačnosti i ležernosti koja se lako uklapa u svaki lični stil ili priliku.


Najbolje je kombinovati ih tako da u jednoj od ovih boja bude odeća, dok je druga rezervisana za obuću, nakit, torbu ili manikir.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Simpatičan potez španske kraljice

 

makonda-tracker