vrlo trenndi

Njeno ime je Nina Mrđa i ona zna šta radi: Devojka Luke Raca demonstrira kako jedna torba može da promeni kompletan look

0

Šarmantna mlada glumica koju gledamo u seriji "Igra sudbina" odabrala je jednostvan i vrlo šik stajling za večernji izlazak udvoje

Nina Mrđa i Luka Raco na premijeri 'Ferarija'
Nina Mrđa i Luka Raco na premijeri "Ferarija"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pre nekoliko večeri u Beogradu je održana premijera filma "Ferari", na kojoj smo videli više poznatih ličnosti, a među njima je bio glumački par Luka Raco i Nina Mrđa.


Glumci koje je spojila serija "Igra sudbine" i već neko vreme su u skladnoj vezi stigli su na premijeru u ležernim izdanjima, a Nina je odabrala vrlo šik večernje izdanje za svakodnevne prilike.


Ona je pored foto-reportera prošetala u sivoj haljini, zimskom modelu midi dužine i zatvorenog okovratnika. U pitanju je jednostavan i praktičan komad ravnog kroja, lagana haljina za hladnije dane koja se vrlo lako kombinuje, a glumica ju je ponela s kropovanom kožnom jaknom s reverima.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Torbica Nine Mrđe sa zmijskim printom
Torbica Nine Mrđe sa zmijskim printomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Tašne sa zmijskim šarama


Zmijski print bio je najpopularniji u kolekcijama za proleće i leto 2023. godine, na prvom mestu zahvaljujući kućama Khaite i 16Arlington, a ovaj trend se probudio i proširio vrlo brzo.


Iako smo viđali haljine, pantalone i cipele sa ovim šarama, ubedljivo najomiljeniji način influenserki da ih uklope u svoj stil jeste zahvaljujući torbicama.

 

 

Na taj način pojačavaju se svedene, jednostavne i monohromatske odevne varijante uz pomoć statement tašne, a mogućnosti su razne.

 

Najpopularnija opcija su sivi dezeni sa motivima zmijske kože, zatim zeleni, a ako se pažljivo kombinuju sjajan utisak ostavljaju i ljubičaste i crvene verzije.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Balenciaga torba sa rukavicom

 

makonda-tracker