najbolje od klasike

Ove cipele su savršen začin za trendi veče: Izdanje lepe srpske glumice u kom svaka žena izgleda spektakularno

0

Ako ne znate kako da se obučete u bilo kojoj svečanoj prilici, obucite se ovako i nećete pogrešiti

Glumica Tamara Radovanović na premijeri filma 'Ferari'
Glumica Tamara Radovanović na premijeri filma "Ferari"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je prošle večeri održana svečana premijera filma "Ferari" koja je okupila brojne poznate ličnosti, a među njima je bila i glumica Tamara Radovanović, koju smo proteklih godina gledali u serijama "Kolo sreće", "Tate", "Državni službenik"...


Šarmantna glumica, koja je obučena fenomenalno u svakoj prilici, i ovog puta spremila je vrlo šik stajling koji vam može poslužiti kao modna inspiracija za razne situacije.


Tamara se ovog puta držala klasike, pa je odabrala crni stajling, i to veoma otmen spoj elegantnih pantalona širokih nogavica i dugačkog crnog kaputa koji pada ispod kolena.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, jednostavnu odevnu kombinaciju upotpunila je na vrlo efektan način – svetlim salonkama s visokim štiklama, koje su napravile upečatljiv kontrast i učinile ovaj auftit interesantnijim.

 

Glumica Tamara Radovanović na premijeri filma 'Ferari'
Glumica Tamara Radovanović na premijeri filma "Ferari"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Crne i bele elegantne cipele sa štiklom pouzdana su obuća koja zaslužuje mesto u cipelarniku svake žene jer su vrlo zahvalne za kombinovanje, vanvremenske i izgledaju veoma šik.

 

Klasične salonke su pouzdana obuća za svečanije prilike
Klasične salonke su pouzdana obuća za svečanije prilikefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ukoliko se umesto jednostavnih belih cipela opredelite za neku zanimljiviju nijansu poput bele kafe, prljavobele, prvu do bele i druge, efekat će biti još bolji!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Svetlucave cipele koje su hit na mrežama 

 

makonda-tracker