TO JE TO, IDEALNA KOMBINACIJA

Kod nje se GREŠKE ne dešavaju: Kraljica Leticija pokazala kako se nosi MIDI HALJINA sa brutalno dobrim ČIZMAMA DO KOLENA

0

Čini se da kraljica Leticija ima veoma dobre stiliste, jer svaki njen stajling je pun pogodak 

KRALJICA LETICIJA SAVRŠEN STAJLING ZA ZIMU
KRALJICA LETICIJA SAVRŠEN STAJLING ZA ZIMU foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija i njen suprug kralj Felipe pre nekoliko dana otišli su na izlet u Aviles i tom prilikom kraljica je još jednom opravdala titulu jedne od najbolje obučenih žena u Evropi. 

 

Leticija je izgledala fantastično tokom godišnjeg sastanka sa direktorima Instituta Servantes u Nimajerovom kulturnom centru. Kraljevska je nosila midi haljinu dugih rukava pravog kroja od Dries Van Notena u svečanoj srednje crvenoj nijansi.

 

Kako bi istakla struk Leticija je dodala široki crni kaiš sa pravougaonom kopčom, a preko haljine je nosila crni kaput Caroline Herrera.

 

 

Ipak, čini se da su ovog puta njen crne čizme do kolena sa zaobljenim vrhom i šik blok potpeticom marke La Touche bile zvezde celog staljnga. One su ovu kombinaciju učinile istovremeno elegantnom, ali ne previše, taman toliko koliko je ova poseta i zahtevala.

 

Leticija je svom autfitu dodala neupadljive, ali ipak efektne detalje, crnu mikro torbu „Victoria Insignia“ Caroline Herrera, dok je od nakita imala minđuše Aldao 1911 Rubi Cabochon – dijamantski komad sa impresivnim rubinom u sredini.

 

1 / 5 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Njena svilenkasta kosa bila je puštena u uobičajenom stilu sa labavim uvojcima koji su padali preko ramena. Šminka je bila veoma diskretna, sa akcentom na oči i usne na kojima je nosila sjaj u boji koja se savršeno uklapala sa bojom haljine.

 

Upečatljivo, a jednostavno i moderno - tri su reči kojima se može opisati ovaj savršeni atufit sjajne španske kraljice Leticije. 

 

Bonus video:

Suzana Perić otkrila koja glumica joj je inspiracija 

 

makonda-tracker