san snova

Boje je uklopila bez greške: Buduća kraljica Španije pozajmila odeću od mame – i BACILA EVROPU U TRANS

0

Princeza Leonor u majci ima važnog savetnika po mnogim pitanjima, a očito je moda jedno od njih.

Premijer Španije Pedro Sančez i princeza Leonor od Asturije
Premijer Španije Pedro Sančez i princeza Leonor od Asturijefoto: EPA-EFE/MARISCAL

Mesec dana nakon što je položila zakletvu na odanost u Parlamentu u Madridu, princeza Leonor od Asturije i Španije vratila se u Palatu de las Kortes povodom otvaranja novog saziva Parlamenta.


Svake godine se ova ceremonija tradicionalno održava, a princeza Leonor pridružila se svojim roditeljima kralju Felipeu VI i kraljici Leticiji i pozdravila političke predstavnike.


Mlada princeza ponovo je bila odevena formalno i fenomenalno, a kako i ne bi kada se za modnu pomoć obratila svojoj majci, jednoj od najbolje odevenih žena planete?

Stajling princeze Leonor u stilu kraljice Leticije


Leonor je izgledala božanstveno u zelenoj haljini kratkih rukava, modelu zatvorenog i okruglog izreza i A-kroja, a reč je o kreaciji koju potpisuje Adolfo Dominguez.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/MARISCAL

Ona je, inače, od mame pozajmila i minđuše od 18-karatnog roze zlata, s dijamantima i smaragdima juvelirske kuće Gold & Roses, ali i još  nešto...


Kako kombinovati kamel kaput kao španska princeza?


Uz ovo izdanje princeza Leonor je ponela komad iz bogate kolekcije kraljice Leiicije – predivan kamel kaput modne kuće Carolina Herrera. U pitanju je kaput od vune, s dva lica i dugačkim i tankim reverima, a princezin stajling je odlična lekcija o kombinovanju ovog vanvremenskog modela.

 


Ponela ga je, naime, s bojom karamele: Hugo Boss salonkama sa blok-štiklom i neodoljivom ručnom tašnicom Carolina Herrera.


Kamel kaputi spadaju u trendove koji nemaju rok trajanja i uz takve komade s lakoćom se postiže klasična elegancija, a veoma su zahvalni za kombinovanje. S obzirom na to koliko ih Leticija od Španije ima, nije ni čudo što princeza Leonor nije odolela ovom modelu...

 

BONUS VIDEO

Potez kraljice Leticije o kom se priča

 

makonda-tracker