tako se to radi

Kad je vidite oteće vam se UZDAH: Dženifer Lopez opčinila Pariz KREACIJOM koja je samo za ISTINSKE LJUBITELJKE mode

0

Dženifer Lopez zadivila je sve u haljini ukrašenoj cvećem na reviji visoke mode Elie Saaba u Parizu

DŽENIFER LOPEZ NA NEDELJI MODE U PARIZU OPČINILA CVETNIM STAJLINGOM
DŽENIFER LOPEZ NA NEDELJI MODE U PARIZU OPČINILA CVETNIM STAJLINGOM foto: EPA / JUSTIN LANE

Glumica Dženifer Lopez pojavila se i treće večeri na reviji Elie Saabove na nedelji visoke mode u Parizu i tom prilikom je još jednom pokazala zašto nosi titulu jedne od najbolje obučenih glumca na svetu.

 

Ovog puta Dženifer je nosila zadivljujuću maslinastu haljinu, koja je imala raskošni ogrtač boje lavande i zelenog cveća. U kosi je nosila baršunastu maslinastu traku koja se savršeno uklopila uz ovu odevnu kombinaciju.

 

Ovo je njena drugi cvetni stajling ove nedelje. Lopeozova je u ponedeljak nosila kaput ukrašen laticama bele ruže na Šiaparellijevoj reviji visoke mode.

 

- Kaput od 7.000 pravih latica ruže održava se svežim i živim uz pomoć šećerne vode, takođe poznatog kao nektar kolibrija - napisala je ona na Instagramu.

 

Prelepa haljina dizajnirana od strane Roba Zangardija i Marijel Haen imala je duboki V-izrez i vezenim kaišem koji je istakao njen vitak struk.

 

Na video snimku koji je Zangardi podelio na Instagramu, Lopez se osmehnula dok je pozirala pred kamerama. Zatim je mahnula obožavaocima i okrenula se dok je pokazivala zadnji deo svog ogrtača, koji se sastojao od velikog cvetnog perja.

 

1 / 5 Foto: VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia

 

Čini se da se Lopez igra sa različitim dužinama kose tokom Nedelje mode, jer je upravo pokazala najnoviju frizuru. Glumica je skratila kosu do ramena i tako predstavila novi bob na reviji za proleće/leto 2024. godine koji će sigurno biti omiljena frizura u godini koja je pred nama.  

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako se nosi šal na moderan način?

 

makonda-tracker