veličanstvena

Inspirisana venčanicama, kao iz najlepše bajke: Ova haljina Jovane Joksimović savršena je za veče na dvoru

3

U bečkoj palati Holburg juče je tradicionalno održan Svetosavski bal, a manifestaciji su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz Srbije.

Jovana i Željko Joksimović na Svetosavskom balu
Jovana i Željko Joksimović na Svetosavskom balufoto: jjovanajoksimovic/Instagram

Na Svetosavskom balu u Beču su nastupili sopran Tamara Rađenović, Orkestar i Hor Srpskog Narodnog pozorišta (SNP) i pop pevač Željka Joksimovića, javlja Tanjug i dodaje da je Svetosavski bal posetio i austrijski kancelar Karl Nehamer.


Ovogodišnji Svetosavski bal okupio je mnoge poznate Srbe, među kojima su se našle manekenka Bojana Barović i voditeljka Snežana Dakić, a jedna od najzapaženijih bila je voditeljka Jovana Joksimović.


Uobičajeno elegantna, supruga Željka Joksimovića izgledala je božanstveno u toaleti koja na prvi pogled podseća na venčanice. U pitanju je izuzetan primer klasične elegancije, kreacija bez rukava koja je pripijena u gornjem delu i ima efektan srcoliki dekolte.


U predelu struka, koji krasi srebrna traka, toaleta se postepeno širi u pada u raskošnim volanima, a završni i poluprovidni sloj suknje prekriven je sićušnim svetlucavim detaljima.


Svoje otmeno izdanje dostojno Holivuda Jovana Joksimović upotpunila je crvenim karminom, koji je dodao dašak glamura njenom stilu za ovo veče. Uz talase u kosi i širok osmeh, koji je voditeljkin zaštitni znak, pun pogodak!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Haljina menja boju

 

makonda-tracker